Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Gezellig thuis koken met ondersteuning

U komt net een paar handen te kort bij het koken of u wil gezond eten maar krijgt het zelf niet meer voor elkaar om een hele maaltijd te bereiden. Dan kunt u maaltijd ondersteuning aanvragen van Thuiszorg Gezellig via de gemeente. Wij bieden namelijk een helpende hand bij het bereiden van de maaltijd.

Maaltijd ondersteuning
Thuiszorg Gezellig biedt maaltijd ondersteuning voor al haar cliënten die zelf niet meer in staat zijn de maaltijd te bereiden. Onze dienstverlening binnen de maaltijd ondersteuning loopt uiteen van het smeren van een broodje tot het bereiden van een volledige warme maaltijd tot het zelfs doen van de benodigde boodschappen. Wij stemmen samen met u af wat uw wensen en behoeften zijn en maken samen een passend zorgplan.

  Direct naar Gezellig thuis koken met ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Samen boodschappen doen, Hulp in huis

  Thuiszorg Gezellig

  Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die gevestigd is in Zwolle, maar ook werkzaam is in andere steden en dorpen in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Drenthe. Wij bieden onze diensten aan vanuit de overtuiging dat sociale contacten voor ieder mens waardevol zijn, dit is het DNA van ons bedrijf en vanuit deze filosofie zijn wij vroeger ook gestart. Voor onze cliënten is het onderhouden van sociale contacten niet altijd even gemakkelijk. De vriendenkring wordt kleiner en de familie woont niet altijd dichtbij. Wij focussen ons met onze thuiszorg dan ook met name op dit sociale aspect. Omdat wat aanspraak in de vorm van een goed gesprek of een gezellige babbel vaak al het verschil kan maken.

  Statutaire naam: 
  Thuiszorg Gezellig B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  66436877 - 000035058048
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.