|  | 

Den Haag Doet Burenhulp: Vrijwilligers begeleiding en gezelschap

Bent u onverwacht ziek of wilt u met wat hulp zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dan bent u bij de Burenhulp aan het goede adres. Met ruim 2.000 vrijwilligers heeft er altijd wel iemand tijd voor vervoer, als u even niet kunt koken of als u gezelschap zoekt voor een praatje, een wandeling of een uitje. Bij Den Haag Doet Burenhulp zijn alle verzoeken welkom. U bepaalt zelf hoe en wanneer u hulp ontvangt.

  Direct naar Den Haag Doet Burenhulp: Vrijwilligers begeleiding en gezelschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Haag
  Soort begeleiding
  Begeleiding, Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
  Specialisatie
  Geen specialisatie
  Voorwaarden

  Een vraag plaatsen is eenvoudig en vrijblijvend. Bij ons kunt u ook terecht wanneer u maar eens in de zoveel tijd hulp kan gebruiken, of als u het gewoon eens wilt proberen. En wat uw vraag ook is: wij brengen u snel én zorgvuldig in contact met de meest geschikte persoon. Twijfelt u of uw verzoek geschikt is? Vermeld dit dan bij het indienen, of neem persoonlijk contact met ons op.

  Stichting MOOI

  MOOI staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud die het op eigen kracht (even) niet meer redden. Daarbij worden de talenten en mogelijkheden van mensen benut en geven wij hen de kans om problemen zelf op te lossen, in en met hun sociale netwerk. 

  MOOI ziet het daarnaast als haar taak bewoners met elkaar te verbinden. Wij zetten wij ons in voor het verbeteren van het welzijn in onze buurten en wijken. Dat doen we door in gesprek te gaan en te luisteren naar de vraag van de bewoners. Daarbij hebben we vooral een faciliterende en ondersteunende rol. Indien nodig stappen we wel op problemen af. Dat doen we niet alleen. MOOI werkt nauw samen met partners in onderwijs, zorg, welzijn, wonen, veiligheid, bewonersorganisaties en de gemeente. 

  Naast professionele inzet beschikt MOOI over een groot aantal vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welbevinden van de bewoners in onze wijken. Samen met hen geven wij inhoud aan modern welzijnswerk.
  MOOI is onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties MOOI, VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).

  Werkgebieden
  MOOI is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en in de stad Zoetermeer. Daarnaast biedt zij in Den Haag ook stedelijke activiteiten aan en voert zij diverse projecten uit in de buurt, wijk of in de stad.

  Eigentijds
  MOOI is een moderne welzijnsorganisatie die actuele ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn nauwlettend volgt. Trends in het welzijnswerk worden op de voet gevolgd en waar nodig past zij haar dienstverlening hierop aan.

  MOOI:
  • werkt vraaggericht, de klant staat centraal;
  • gaat voor kwaliteit, de klant verdient het beste;
  • is een vanzelfsprekende en deskundige partner in de sociale sector;
  • is trendsettend en innovatief;
  • is professioneel en doelmatig;
  • is leergierig, flexibel en toekomstgericht.

  Stichting MOOI is ISO gecertificeerd.
   

  Kamer van Koophandel: 
  41157630
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.