|  | 

De Zonnebloem: Bezoek aan huis

De Zonnebloem: Bezoek aan huisIedereen heeft behoefte aan gezelschap. Aan lekker bijpraten, een luisterend oor. Maar misschien ben je wel vaker alleen dan je zou willen. De vrijwilligers van de Zonnebloem komen langs voor een kop koffie of gaan samen met jou op pad.

  • Bijpraten, luisterend oor
  • Bezoek
  • Op pad
Direct naar De Zonnebloem: Bezoek aan huis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Mensen met lichamelijke beperking
Voorwaarden

Zie de site.

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 65 jaar. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.  

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. 

Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo bieden we verspreid over heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.

Statutaire naam: 
Nationale Vereniging De Zonnebloem
Kamer van Koophandel: 
40281159
Rechtsvorm: 
Vereniging
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.