|  | 

Coronahulp via Coronahelpers.nl

Coronahulp via Coronahelpers.nlHelp elkaar tijdens de Coronavirus uitbraak. Dit online platform koppelt vrijwilligers aan uw hulpvraag

Coronahelpers.nl is een samenwerkingsverband van lokale welzijnsorganisaties, gemeenten, en de overheid om de impact van het Coronavirus in te perken met behulp van de technologie van Deedmob. Samen zorgen we ervoor dat al het hulpaanbod bij de relevante mensen of lokale organisaties terecht komt, en hulpvragen die direct (buiten het platform om) aan lokale organisaties gedaan worden zo goed mogelijk vervuld kunnen worden.

Zo kunnen we iedereens energie optimaal inzetten!

  • coronahulp
  • vrijwilligers
Direct naar Coronahulp via Coronahelpers.nl

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Geen specialisatie

Deedmob

Deedmob is het online platform voor vrijwilligerswerk dat vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen met elkaar verbindt om samenwerking te verbeteren en sociale impact te maximaliseren. Samen kunnen we een wereldwijde beweging creëren die maatschappelijke problemen daadwerkelijk kan oplossen!

Bestaande uit een team van enthousiaste vrijwilligers, proberen we bij Deedmob meer en meer mensen warm te krijgen voor vrijwilligerswerk en het goede gevoel van goed doen met elkaar te laten delen. Samen maken we het verschil.

Momenteel bestaat ons team uit 6 full-time werknemers, 3 stagiaires en meer dan 35 enthousiaste student ambassadeurs die ons helpen onze missie in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de VS te bereiken. 

Statutaire naam: 
DeedMob B.V.
Kamer van Koophandel: 
67534554 - 000036063290
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.