|  | 

Coaching computergebruik

Uw computer werkt uitstekend, maar toch ontstaan er irritaties bij het gebruik, er gebeuren soms dingen die u niet verwacht en dat gaat u meer en meer frustreren. De huidige versies van Windows bieden meerdere mogelijkheden, maar vergroot de kans dat u de verkeerde keuze maakt.

ComBuis kan u hierbij helpen. Samen met u maken we een plan om uw gebruikservaring te verbeteren, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften leidend zijn. Vervolgens voeren we samen het plan uit. Dat doet u zelf waarbij u de nodige aanwijzingen van ComBuis krijgt, waarna u in het vervolg met meer vertrouwen achter de computer plaatsneemt.

  Direct naar Coaching computergebruik

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, De Ronde Venen, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Woerden, Zeist
  Soort begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Incidenteel
  Activiteiten
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  COMBUIS

  Met meer dan 40 jaar ervaring in de ICT-branche is geen computerprobleem te groot voor John Buisman. Of het nu gaat om het verlies van data, een complete crash of het upgraden van hard- of software, ComBuis komt bij u thuis en helpt u snel weer op weg.

  ComBuis onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht en kwalitatieve dienstverlening. Uw gegevens zijn in veilige handen, ComBuis is discreet en professioneel.

  Kamer van Koophandel: 
  30233682 - 000004261801
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.