Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Ambulante begeleiding

De samenleving vraagt steeds meer zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de individu. Er wordt veel beroep gedaan op inzet van het sociale netwerk, door de samenredzaamheid te stimuleren. Hebt u ondersteuning nodig om uw zelfredzaamheid, zelfstandigheid en samenredzaamheid te bevorderen? Dan zullen onze professionele begeleiders u persoonlijke begeleiding geven om dat te behalen.

  Direct naar Ambulante begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Borne, Hengelo, Oldenzaal, Twenterand, Wierden
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Activiteiten
  Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers

  Stichting Het Thuisgevoel

  Wij zijn er van overtuigd dat het benadrukken van de sterke kanten van de persoon zelf en steun van de omgeving bepalend zijn voor het wel of niet slagen van een ondersteuningstraject. Deze factoren vormen dan ook onze benadering van de cliënt. Wij willen er voor zorgen dat de cliënt meer eigen kracht ervaart, de regie over zijn/haar leven terugkrijgt en opgewassen is tegen moeilijkheden van alle dagen. Zoekt u een betrouwbare en betrokken thuiszorgmedewerker? Dan bent u bij Stichting ‘t Thuisgevoel aan het juiste adres.

  Wij zijn een thuiszorgorganisatie met een warm hart voor onze cliënten. Wij leveren 24 uur 7 dagen zorg momenten. Dat doen wij met persoonlijke aandacht en toewijding. Met de inzet en gedrevenheid van onze professionals garanderen wij u maatwerk en een adequate doelgerichte invulling. Na het opstellen van een persoonlijk en bovenal transparant ondersteuningsplan, wordt er zorg ingezet die praktisch gezien het beste bij u past. Met hulp van onze deskundige begeleiders en coaches is ons doel om er voor te zorgen dat de cliënten weer grip krijgen op het dagelijks leven.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.