|  | 

AIIDB: Wonen met begeleiding

Als je net wat meer structuur nodig heb in het dagelijks leven, dan kunnen de professionele begeleiders van Altijd Iemand In De Buurt je hierbij helpen. Onze begeleiding is altijd op maat omdat jij uniek bent. We helpen je bij het vinden van passende woonruimte en we bieden tijdelijke- en doorlopende begeleiding om (zo lang mogelijk) zelfstandig te wonen.

Daarbij werken we ook samen met zorgboerderijen en woongroepen waar we ondersteuning bieden bij alle aspecten van het dagelijks leven zoals dagbesteding en financiën

  Direct naar AIIDB: Wonen met begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking)
  Voorwaarden

  Zorgarrangement
  Nadat de indicatie is toegewezen stellen wij een zorgarrangement op maat op. Hierin wordt duidelijk aangegeven wat je van ons kunt verwachten op het gebied van zorg, welzijn en/of begeleiding. Wij bieden geen standaardpakketten. Ieder arrangement is afgestemd op jouw individuele vraagstelling en mogelijkheden. 
   
  Zorgarrangementen verzorgen wij op diverse locaties waarbij gekeken wordt naar zorgmanagement en passende begeleiding en ondersteuning. We helpen je bijvoorbeeld met het invullen van dagbesteding, het maken van een banenprofiel, het opvragen van een doelgroepverklaring en vele andere praktische zaken.
   
  Samen met bestaande locaties
  Wij werken samen met vastgoedeigenaren bij het invullen van zorg op hun locatie. Indien gewenst ondersteunen we ook in het voortraject zodat vanaf het begin goede zorg verleend wordt. Daarnaast zorgen we desgewenst voor passende bewoners en uiteraard voor zorgverlening op maat.
  Eigen locaties
  Ook op eigen locaties bieden we wonen met begeleiding. Met onze persoonlijke aanpak helpen we onze bewoners bij alles wat je tegen komt in het dagelijks leven. Van het organiseren van dagbesteding tot het op orde krijgen (en houden) van financiën en ondersteuning bij sociale contacten.

  Altijd Iemand In De Buurt

  "Echt een arm om de schouder, echt luisteren naar de ander. Van waarde zijn voor al diegenen die het moeilijk hebben. Met zichzelf, met de omgeving. Met vertrouwen kijken waar de verbeteringen te halen zijn en daar actief en vol passie mee aan de slag gaan. Elkaar aanspreken op afspraken en elkaar positief stimuleren. Niet loslaten. Dat is wat we doen bij Altijd Iemand In De Buurt en dat is wat ik iedereen die dat nodig heeft toewens." | Erik de Ruiter (Algemeen Directeur)

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.