|  | 

Accompagna: Exclusieve aandacht voor ouderen

Exclusieve zorg en persoonlijke aandacht aan ouderen, thuiswonend of in een zorginstelling. Ook bij diagnose dementie. Ondersteuning kinderen met een zorgtaak. Vergezellen naar een concert, museum of evenement van uw keuze.

  Direct naar Accompagna: Exclusieve aandacht voor ouderen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beuningen, Druten, West Maas en Waal
  Soort begeleiding
  Begeleiding, Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
  Specialisatie
  Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking), Geen specialisatie
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Accompagna

  Accompagna is afgeleid van het Italiaanse woord accompagnare dat ‘vergezellen’ betekent. Accompagna is van Marie-Louise Salet. Ik heb Nederlands gestudeerd en tien jaar lang een galerie voor moderne kunst in Nijmegen gehad. Ik woon in Maas en Waal.

  Ouderen hebben altijd een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen. De jaren waarin ik als kind betrokken was bij de zorg voor mijn vader zijn van onschatbare waarde gebleken. Deze persoonlijke ervaring heeft me geïnspireerd Accompagna als particulier initiatief op te zetten. Onlangs heb ik de hbo-module Ouderenzorg met succes afgerond. In deze studie werd ingegaan op onderwerpen als eenzaamheid, rouwverwerking, cognitieve stoornissen, zoals dementie als gevolg van de ziekte van Alzheimer en zingeving. Ik heb onder meer technieken geleerd die ik kan inzetten om het netwerk van de oudere te versterken en de kwaliteit van leven te verhogen. De huidige ontwikkelingen binnen de ouderenzorg volg ik op de voet. Via facebook en twitter deel ik die informatie met u.

  Met Accompagna stel ik me ten doel de fase waarin ouderen en kinderen/mantelzorgers met een zorgtaak op elkaar zijn aangewezen tot waardevolle jaren te maken. Ik probeer dit doel te bereiken door een persoonlijke relatie met de oudere op te bouwen, kinderen/mantelzorgers te ondersteunen bij hun zorgtaak en een positieve, communicatieve sfeer te creëren waarin het welzijn van de oudere centraal staat en alle betrokkenen met plezier hun steentje bijdragen.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.