|  | 

Wijkwinkels

WijkwinkelsDe vrijwilligers van de wijkwinkels helpen bij financieel/administratieve zaken, zoals bijvoorbeeld het ordenen en sorteren van post. U maakt samen een overzicht van inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Dit overzicht maakt veel duidelijk en is nodig voor bijvoorbeeld de Voedselbank en schuldhulpverlening. Maar ook het lezen van brieven en invullen van formulieren behoort tot de dienstverlening.

  • Gratis
  • Administratieve hulp
Direct naar Wijkwinkels

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Type
Thuisadministratie
Kanalen
Loket / op locatie

Stichting Welzijn Capelle

Welzijn Capelle biedt ondersteuning en begeleiding aan Capellenaren. Onze medewerkers geven Capellenaren hulp, informatie en advies, en stimuleren vrijwillige inzet en bewonersinitiatieven die de leefbaarheid in de wijken versterken. Door verbindingen te leggen, bevordert Welzijn Capelle de sociale samenhang, sociale veiligheid en samenwerking tussen organisaties.

Welzijn Capelle bestaat uit de Huizen van de Wijk met de sociaal wijkteams waar u de buurtcoaches, het maatschappelijk werk en de jongeren- en kinderbuurtcoaches kunt vinden. Ook de ouderencoaching, de jongerencentra, de buurtmoeders, het vluchtelingenwelzijn en cliëntondersteuning, het Mantelzorgsteunpunt, het VrijwilligersInformatiePunt en Buurtbemiddeling zijn onderdeel van Welzijn Capelle.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Welzijn Capelle.

Kamer van Koophandel: 
66543460 - 000043566049
Rechtsvorm: 
Stichting
€ 0,00
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.