|  | 

Verzekeringspakket met korting

Verzekeringspakket met kortingKies voor onze "alles in 1 verzekering". Je stelt dan zelf je verzekeringspakket samen! Kies uit meer dan 10 verzekeraars in je pakketverzekering en bespaar tot 10% op je huidige pakketverzekering.

Het beste verzekeringspakket
Wij bieden geen verzekeringspakket aan van maar 1 verzekeraar. Wij kiezen op basis van jouw situatie per verzekering de verzekeraar met de beste voorwaarden en prijs die bij jou past. Daarbovenop krijg je per verzekering in je pakket nog een extra korting! Ook checken we elk jaar samen met jou of je situatie is veranderd en heb je in het geval van schade maar 1 aanspreekpunt. Zo hoef je niet eerst uit te zoeken welke verzekeraar je zou moeten bellen om je schade te declareren. Dit doen we namelijk graag voor je. Zo weet je dus zeker dat je nooit te veel betaalt en je geen gedoe hebt bij schade. Nu niet, nooit niet!

Geloof je het niet? Wij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor je. WhatsApp of bel ons en je krijgt direct een expert aan de lijn!

  • Gratis check
  • Gratis overstapservice
  • Alles in 1 polis
Direct naar Verzekeringspakket met korting

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type
Thuisadministratie
Kanalen
Online, Telefonisch

Vergelijkdirect.com

Vroeger hadden mensen vaak lokaal een persoon die zijn/haar vaste lasten regelde. Wat we nu zien is dat de wereld digitaliseert en deze tussenpersonen steeds meer verdwijnen. Als Vergelijkdirect.com proberen wij klanten een totaaloplossing te bieden. Wij combineren de persoonlijke connectie van de tussenpersoon van vroeger met de online mogelijkheden van nu. En niet zonder succes! Sinds de oprichting in 2013 hebben wij al meer dan 600.000 vergelijkingen gemaakt voor verzekeringen, energie en telecom. Bij Vergelijkdirect.com zorgen we ervoor dat jij bij het regelen van je vaste lasten verzekerd bent van een scherp tarief, passende voorwaarden en goede service.

Kamer van Koophandel: 
64871819 - 000006347770
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.