|  | 

PGB

Haal het maximale uit uw Persoonsgebonden budget (PGB) zonder risico op extra kosten. Het PGB geeft u de vrijheid om uw eigen zorgverlener te kiezen, maar brengt een duidelijke administratieplicht met zich mee. Dat betekent dat er van u wordt verwacht dat u deze administratie zelf voert. In de praktijk is dit echter vaak een lastige klus en zien we veelal dat mensen onverwacht, achteraf een bedrag terug moeten betalen aan het zorgkantoor.

Daarom helpen we u ook graag met uw zorgadministratie en het inkopen van de juiste zorg.

Afhankelijk van de situatie en de betrokkenen bepalen CIZ, Bureau Jeugdzorg of de gemeente of u zorg nodig heeft en in aanmerking komt voor het PGB. Als het PGB tot stand komt, krijgt u immers te maken met veel regels en administratieve eisen op het gebied van zorginkoop. U kunt zich voorstellen dat het gemakkelijk is om steken te laten vallen. Wanneer u het beheer over uw PGB uit handen geeft, kunt u zich concentreren op uw thuissituatie.

  Direct naar PGB

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Friesland, Groningen
  Type
  Pgb-beheer
  Kwaliteitslabels

  Solo Bewindvoering

  Hulp accepteren is niet gemakkelijk en dat maakt de stap naar bewindvoering groot. Solo Bewindvoering gaat op een respectvolle manier met u om, wanneer u zelf om hulp vraagt of wanneer u onder bewind bent geplaatst. Samen kijken we naar de beste oplossing op basis van uw situatie en uw problemen.

  Uw toekomst
  Solo Bewindvoering zet zich niet alleen in voor resultaten op de korte termijn. Eerst zorgen we voor acute hulp. Als uw financiële leven in een wat rustiger vaarwater komt, kijken we vooruit. Zo brengen we meer structuur in uw administratie en weet u hoe u uw inkomsten en uitgaven beter in balans kunt houden.

  Samen naar een oplossing
  We kunnen ons voorstellen dat u liever zelf de controle heeft over uw huishoudboekje. Met onze hulp weet u zeker dat u de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien, zonder dat u bang hoeft te zijn voor deurwaarders of het openen van uw post. Wij willen ons hulpplan zoveel mogelijk baseren op uw ideeën en uw inspraak. Dit maakt de situatie voor iedereen helder, inzichtelijk en wenselijk.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.