|  | 

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas ThuisadministratieHumanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een deskundige vrijwilliger komt bij je langs
Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. We zorgen er zo voor dat je zelf je weg kunt vinden in je eigen administratie en financiën.

Ook hulp bij aanvragen die mensen moeten doen voor bijzondere bijstand en het opruimen en rubriceren van bankafschriften behoort tot de mogelijkheden. We helpen je op eigen benen te kunnen staan. Meestal lukt dat binnen een jaar, maar als het nodig is helpen we je langer of gaan we op zoek naar langdurige ondersteuning.

Het spreekt van zelf dat de privacy te allen tijde gewaarborgd is.

  • Hulp bij geldzaken
  • Zelf je weg vinden
  • Deskundig
Direct naar Humanitas Thuisadministratie

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Lansingerland
Type
Thuisadministratie
Kanalen
Huisbezoek

Humanitas Lansingerland


De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling Humanitas Lansingerland is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

Onze afdeling Lansingerland biedt vier vrijwilligersactiviteiten, die kosteloos ondersteunende hulp bieden binnen de gemeente Lansingerland in de dorpskernen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

€ 0,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.