|  | 

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft je tijdelijke hulp bij administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Misschien heb je al een tijdje moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Moeite met betalen van huur of rekeningen. En dreigt er een schuld te ontstaan. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Belangrijk om te weten: 

 • je wordt door 'n vaste vrijwilliger van Humanitas begeleid, die bij jou thuis komt. Dus niet steeds wennen aan weer een ander, en geen gereis naar een kantoor of wijkcentrum;
 • aan deelname zijn voor jou geen kosten verbonden. Voor jou als deelnemer is de begeleiding gratis.
  Direct naar Humanitas Thuisadministratie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Afferden, Balgoij, Batenburg, Beek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Bergharen, Beuningen, Druten, Erlecom, Ewijk, Groesbeek, Heilig Landstichting, Hernen, Heumen, Kekerdom, Lent, Leur, Leuth, Malden, Millingen aan de Rijn, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Ooij, Overasselt, Persingen, Ubbergen, Weurt, Wijchen, Winssen
  Type
  Thuisadministratie

  Humanitas Nijmegen en omstreken

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.