|  | 

Humanitas Formulierenbrigade

Hulp nodig bij het invullen van formulieren? De Formulierenbrigade is er voor je! Vaak hebben mensen moeite bij het aanvragen van vergoedingen bij de gemeente en andere instanties. Onze vrijwilligers helpen.

Bijstand aanvragen en andere formulieren invullen in de gemeenten Aalten, Berkelland en Winterswijk? Wij helpen u met het invullen van de benodigde formulieren.

Vaak hebben mensen met een minimum inkomen moeite bij het aanvragen van vergoedingen bij de gemeente of het invullen van formulieren. Daardoor worden bepaalde vergoedingen niet of onjuist aangevraagd, zodat geen uitbetaling plaats vindt.

Goed opgeleide vrijwilligers van de Formulieren Brigade kunnen helpen bij het invullen van deze aanvragen. ook kunnen zij informatie geven. De vrijwilliger helpt bij het invullen van de formulieren, zodat de echte minima gebruik kunnen maken van de vergoedingen die voor hen zijn bedoeld.

  Direct naar Humanitas Formulierenbrigade

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Berkelland, Winterswijk
  Type
  Thuisadministratie
  Kanalen
  Loket / op locatie

  Humanitas Oostelijke Achterhoek

  De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
  Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

  Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.