|  | 

Hulp bij uw financiën

Uw wens en wil goed geregeld, balans in al uw geldzaken. LC Financiële Coaching heeft diverse mogelijkheden om u financieel te ondersteunen en bekijkt samen met u wat in uw persoonlijke situatie een goede oplossing is voor nu en in de toekomst. Wij kunnen u helpen met de administratie, vrijwillig budgetbeheer en budgetcoaching. Het kan zijn dat u hiermee voldoende bent geholpen om uw financiën op orde te krijgen én houden.

  Direct naar Hulp bij uw financiën

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Aarlanderveen, Alphen aan Den Rijn, Amstelveen, Bloemendaal, De Zilk, Haarlem, Haarlemmermeer, Hillegom, Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Teylingen, Uithoorn, Valkenburg, Voorhout, Warmond, Woubrugge, Zandvoort
  Type
  Thuisadministratie, Belastingaangifte, Budgetcoaching, Budgetbeheer
  Voorwaarden

  Te vinden op de website.

  Kwaliteitslabels

  LC Financiële Coaching

  LC Financiële Coaching is een kleinschalig kantoor die kiest voor een persoonlijke relatie met haar klanten. Proactief, empathisch handelen en met u meedenken staan hierin centraal. Hierdoor kunnen wij onze dienst- en serviceverlening naadloos afstemmen op de wensen en eisen van onze klanten.

  Statutaire naam: 
  LC Financiële Coaching
  Kamer van Koophandel: 
  68431767 - 000036874078
  van € 55,00 tot € 85,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.