|  | 

Formulierenbrigade: Formulieren invullen

In Nederland hebben we wetten, regels en voorzieningen. Daar horen vaak ook formulieren bij. Veel mensen vinden het moeilijk formulieren in te vullen. Bijvoorbeeld van de gemeente, de Belastingdienst of een andere organisatie. De Formulierenbrigade helpt u hier graag kosteloos bij.

De Formulierenbrigade is een onderdeel van de RSD. De brigade ondersteunt mensen met hun thuisadministratie en het invullen van de meest voorkomende (digitale) formulieren.

De lokale spreekpunten incl. bezoektijden vindt u op onze site.

  Direct naar Formulierenbrigade: Formulieren invullen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Zeist
  Type
  Thuisadministratie, Belastingaangifte
  Kanalen
  Loket / op locatie

  RSD

  Mensen een stap verder helpen. Dat is waar de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) voor staat. Wij helpen mensen ontwikkelen om (weer) volwaardig onderdeel van de maatschappij uit te maken.

  De RSD, biedt een vangnet voor de inwoners van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist die tijdelijk niet of onvoldoende in hun inkomen kunnen voorzien.Wij bieden begeleiding en hulp bij het vinden van werk, bij het aanvragen van een uitkering of andere vormen van inkomensondersteuning. Ook wanneer er sprake is van schulden, kunnen wij begeleiding bieden bij het oplossen hiervan.

  Statutaire naam: 
  Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn HEUVELRUG (RDWI)
  Kamer van Koophandel: 
  51287609 - 000021344175
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.