|  | 

ePGB: Online PGB-administratie

Met ePGB heeft u eenvoudig grip op uw zorg en Pgb. U voldoet aan alle eisen van het trekkingsrecht van de Svb. Alle formulieren en contracten maakt u online en bewaart u in het online Pgb dossier. U ziet precies hoeveel u heeft uitgegeven en welk bedrag u nog te besteden heeft. Bovendien kunt u met ePGB digitaal declareren bij de Svb.

  Direct naar ePGB: Online PGB-administratie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type
  Thuisadministratie
  Voorwaarden

  U hebt de keuze uit drie abonnementen. Het verschil tussen de abonnementen is het aantal zorgverleners dat u kunt beheren met ePGB. Uw abonnement kunt u later altijd aanpassen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd een bericht sturen of ons bellen. Kies uw abonnement en meld u gelijk aan!

  Stichting ePGB

  Stichting ePGB wil budgethouders een optimaal instrument bieden waarmee ze de administratie en verantwoording van hun pgb digitaal en eenvoudig kunnen realiseren. Dit betekent dat u de pgb-administratie zelf online kunt beheren.

  Bovendien werkt stichting ePGB in samenwerking met het ministerie van VWS aan de ontwikkeling van een digitaal verantwoordingsformulier. Daarmee wordt het mogelijk om verantwoordingformulieren digitaal te versturen aan het zorgkantoor of de gemeente.

  Hoe is stichting ePGB ontstaan?
  Stichting ePGB is in augustus 2007 opgericht vanuit Per Saldo en het Persoonlijk ZorgNetwerk. Met ruim 20.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen met een persoonsgebonden budget in Nederland. Per Saldo zorgt ervoor dat u als budgethouder tot uw recht komt. Door u goed te informeren, door op te komen voor uw rechten, door voor u in de bres te springen bij instanties en bij de politiek. Het Persoonlijk ZorgNetwerk heeft als doel om de PGB thuiszorg met gebruiksvriendelijke systemen persoonlijker en eenvoudiger te maken.

  Samen vormen Per Saldo en het Persoonlijk ZorgNetwerk de ideale combinatie om budgethouders een goed, veilig en gebruiksvriendelijk online pgb-administratiesysteem aan te bieden.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.