|  | 

CNV Belastingservice: hulp en advies het hele jaar door!

CNV Belastingservice: hulp en advies het hele jaar door!Ieder voorjaar organiseert het CNV belastingzittingen door het hele land om u te helpen bij uw belastingaangifte. Juist nu in deze tijd van digitalisering zijn wij u tot steun. Maar niet alleen in het voorjaar; het hele jaar door kunt u een beroep doen op de deskundige vrijwilligers van CNV Belastingservice! Bijvoorbeeld voor hulp bij het aanvragen en wijzigingen van toeslagen.

Voor een bezoek aan een van onze belastingzittingen in maart of april 2019 kunt u online een afspraak inplannen. U kunt u er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken.

  • Hulp
  • Advies
  • Het hele jaar door!
Direct naar CNV Belastingservice: hulp en advies het hele jaar door!

Aanvullende informatie

Type
Belastingaangifte
Kanalen
Loket / op locatie
Voorwaarden

Lidmaatschap CNV vereist.

CNV Senioren

Het CNV is de op een na grootste vakbond van Nederland. CNV Senioren is een krachtenbundeling van CNV-bonden. Samen zetten we ons in voor de gepensioneerde leden. Het gaat om dienstverlening en belangenbehartiging over onderwerpen die niet rechtstreeks met uw voormalige werk of beroep te maken hebben. Bijvoorbeeld lobby in ‘Den Haag’ voor verbetering van uw koopkracht. Of ondersteuning bij het verplichte ‘keukentafelgesprek’ als u een beroep doet op een zorgvoorziening. Ook organiseert ‘CNV Senioren’ jaarlijks interessante informatiebijeenkomsten in uw eigen regio.

Voor wie is CNV Senioren?
CNV Senioren is voor iedereen die lid is of lid wordt van het CNV en, als gevolg van (vroeg)pensioen of het ingaan van de AOW-gerechtigde leeftijd, geen betaald werk meer verricht.

Waarom bestaat CNV Senioren?
Gepensioneerde leden delen veel belangen. Uw inkomen blijft ook na uw pensionering belangrijk voor het CNV. Maar als u ouder wordt, nemen thema’s als zorg, welzijn en wonen in belang toe. Door op deze thema’s krachten te bundelen laat het CNV nog beter zien waar het voor staat: een rechtvaardige samenleving met een eerlijke inkomensverdeling en zorg voor elkaar. Solidariteit tussen jong en oud. In ‘Den Haag’, maar ook uw buurt. CNV Senioren: samen sterker!

Is CNV Senioren een aparte bond?
Nee, CNV Senioren bundelt de krachten van de CNV-bonden:

  • CNV Vakmensen (industrie, bouw, voeding, vervoer, handel en dienstverlening)
  • CNV Connectief (overheid, onderwijs, zorg en welzijn en publieke diensten) 
  • CNV Kostersbond (kerkelijk medewerkers)

Statutaire naam: 
Christelijk Nationaal Vakverbond in Nederland (CNV)
Kamer van Koophandel: 
40478675
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.