|  | 

Beschermingsbewind

Bewindvoering, ook wel beschermingsbewind genoemd, is een wettelijke maatregel bedoeld voor mensen die door hun lichamelijke of geestelijke toestand (tijdelijk) niet meer financieel voor zichzelf kunnen zorgen. Bewindvoering of beschermingsbewind wordt door de betrokkene zelf, een partner of familielid, verzorgingsinstelling of de officier van justitie, aangevraagd bij de kantonrechter.

  Direct naar Beschermingsbewind

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan Den IJssel, Hellevoetsluis, Krimpen aan Den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Noordwijkerhout, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westvoorne
  Type
  Bewindvoering
  Kanalen
  Loket / op locatie
  Voorwaarden

  Bezoek op afspraak

  Op Orde Bewindvoering

  Wij zijn twee fiscaal juristen die het anders aan willen pakken. Op Orde Bewindvoering bestaat uit en Hans en Marleen. Beide hebben een afgeronde masterstudie fiscaal recht en jarenlange ervaring in de financiële (zakelijke) dienstverlening en als ondernemer. Op Orde Bewindvoering is geboren uit de wens om onze kennis en ervaring in te zetten voor kwetsbare of hulpbehoevende mensen in de samenleving. Het motief: van zakelijke dienstverlening naar financiële zorgverlening!

  Statutaire naam: 
  000043360106
  Kamer van Koophandel: 
  75492938 - 000043360106
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.