|  | 

Belastingservice De Unie

Belastingservice De UnieBelastingvraagstukken zijn vaak lastig en tijdrovend. Het is een specialistisch vakgebied waar veel actuele kennis voor nodig is. Voor onze Belastingservice werken wij sinds 2018 samen met onze partner Huis & Hypotheek Veenendaal.

Van aangiftes tot toeslagaanvragen, de experts van Huis & Hypotheek Veenendaal doen het voor je. Meer behoefte aan een snelle check of wat extra informatie? Ook daarvoor kun je bij hen terecht.

Voor leden van De Unie
hebben wij een gereduceerd tarief afgesproken met Huis & Hypotheek Veenendaal. Voor € 50,00 kun je de aangifte inkomstenbelasting laten invullen.

Wil je meer weten?
Neem contact op via telefoon of e-mail.

Wil je je gelijk aanmelden voor de Belastingservice?
Vul dan op de site van De Unie het aanmeldingsformulier in.

  Direct naar Belastingservice De Unie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type
  Belastingaangifte
  Kanalen
  Loket / op locatie, Via e-mail
  Voorwaarden

  Voor leden De Unie.

  De Unie

  Twee mensen maken kennis met elkaar, wat vragen ze vrijwel meteen? Precies: ‘Wat doe je?’ Logisch, want je beroep zegt veel over wie je bent. Van vakantiebaantje tot pensioen: werk en inkomen zijn een rode draad in ons leven. Ze hebben veel impact op hoe we ons voelen en ontwikkelen, en zijn de basis onder ons zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Niet iets om in je eentje te bewaken, als het even lastig wordt. Nu niet, straks niet. Daarom is De Unie er.

  Hoe goed je ‘m ook uitstippelt, je loopbaan kan altijd een onverwachte wending nemen. Als je gezondheid bijvoorbeeld niet meewerkt, regels en wetten tegenzitten of je werkgever een vervelend besluit neemt. Zo’n verandering kan ingrijpende gevolgen hebben. Juist dán is het fijn om iemand achter je te hebben: voor een luisterend oor, extra paar ogen of steun in de rug.

  De Unie staat voor je klaar
  Onze experts zijn er voor jouw zekerheid. Ze maken afspraken met je werkgever en brancheorganisatie. Ze informeren en adviseren je over alles wat met werk en inkomen te maken heeft. En ze begeleiden je, wanneer jij – of je situatie – daarom vraagt. Ze volgen ontwikkelingen in jouw sector op de voet en weten precies hoe de wettelijke vork in de steel zit. Stel je ze een vraag, dan krijg je een begrijpelijk antwoord. Zodat je ook écht weet hoe het zit. Dus: pieker je over je pensioen? Oneens met je ontslag? Zorgen over mantelzorg? Bel ons!

  Welzijn is de nieuwe welvaart
  Onze maatschappij lijkt steeds meer om kille cijfers te draaien, en minder om mensen. Dat vinden wij zorgelijk. Daarom heeft De Unie een duidelijke visie: welzijn is de nieuwe welvaart. Jouw geluk moet voorop staan, ook in je werk. Met dat doel voor ogen gaan we om tafel zitten met werkgevers en brancheorganisaties om collectieve afspraken te maken. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we diensten op maat, voor jou persoonlijk. Wij zijn aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals (VCP). Via de VCP hebben we zelfs invloed op landelijke wetten en regels. Zo behartigen we jouw belangen, van de werkvloer tot in Den Haag.

  Statutaire naam: 
  Unie Services B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  11056953 - 000004389743
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.