|  | 

Belastinginvulhulp in Noord-Brabant

Belastinginvulhulp in Noord-BrabantVoor uw belastingaangifte of aanvraag of wijziging zorgtoeslag en huurtoeslag. In sommige gemeenten betaalt u een kleine bijdrage (maximaal 10 euro) voor deze hulp.

  Direct naar Belastinginvulhulp in Noord-Brabant

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Noord-Brabant
  Type
  Belastingaangifte
  Voorwaarden

  Lidmaadschap KBO-Brabant vereist.

  KBO Brabant

  KBO-Brabant is een actieve vereniging voor mensen vanaf 50 jaar. De vereniging heeft ongeveer 130.000 leden, die lid zijn van ca. 300 Afdelingen. Die Afdelingen vormen het hart van onze organisatie. Daar ontmoeten senioren elkaar, doen ze samen aan ontspanning en sport, nemen zij deel aan culturele- en zingevingactiviteiten en worden hun individuele en collectieve belangen behartigd. Deze activiteiten worden vooral mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van een grote groep actieve leden.

  Het lidmaatschap van een Afdeling betekent tegelijkertijd het lidmaatschap van KBO-Brabant. Het grote ledenaantal maakt KBO-Brabant tot een serieuze gesprekspartner - zowel voor de landelijke als provinciale overheden. Het stelt ons in staat de belangen van senioren op die niveaus te behartigen.

  De KBO Bisdom Breda (voorloper van KBO-Brabant) is op 9 december 1948 opgericht. Daarvoor waren er echter al KBO-Afdelingen, de exacte oprichtingsdata van deze Afdelingen zijn echter onbekend.

  Kamer van Koophandel: 
  17141929
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.