|  | 

ANBO Belastingservice

ANBO BelastingserviceZiet u op tegen het invullen van uw belastingaangifte? Wilt u zeker weten dat u geen geld misloopt? Maak dan gebruik van onze Belastingservice. Onze vrijwilligers komen bij u thuis. Ze helpen u graag bij het invullen van uw aangifte zodat u hier geen zorgen over heeft en u krijgt waar u recht op heeft. U kunt ook ondersteuning krijgen bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag als u daarvoor in aanmerking komt.

Onkostenvergoeding
Belastinginvullers maken onkosten om u te helpen. Daarom mogen zij een kleine onkostenvergoeding voor reis-, kopieer- en printkosten aan u vragen. Die bedraagt nooit meer dan €12,- per huishouden. De vergoeding betaalt u aan de belastinginvuller zelf.

Fiscaal partner
Een fiscaal partner van een ANBO-lid (echtgenoot/echtgenote of levenspartner) die zelf geen lid is, kan voor een symbolisch bedrag van €5,- fiscaal partnerlid worden. ANBO int die €5,- niet, de belastinginvuller mag dat bedrag (naast de onkostenvergoeding) als vrijwilliger in ontvangst nemen en behouden. Het fiscaal partnerlid wordt hiermee dus geen regulier lid van ANBO, hij of zij kan alleen gebruikmaken van de Belastingservice en niet van andere diensten.

Leden die al partnerlid zijn, kunnen van ons volledige dienstenpakket gebruikmaken. Er zijn voor hen dan ook geen extra kosten voor de belastingservice.

ANBO Belastingservice aanvragen
U kunt bellen met de ANBO Belastingservice op werkdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur. U kunt ook mailen naar de ledenservicel. U ontvangt van onze medewerker het telefoonnummer van een belastinginvulhulp bij u in de buurt. Vervolgens neemt u zelf contact met deze belastinginvulhulp voor het inplannen van de afspraak voor het thuisbezoek. Deze service is exclusief voor leden. Bent u nog geen lid? Dan regelt ANBO dat ook direct voor u als u contact opneemt.

  • Betrouwbaar
  • Voordelig
  • Voor ANBO-leden
Direct naar ANBO Belastingservice
Administratie & Geld ANBO Belastingservice

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type
Belastingaangifte
Kanalen
Huisbezoek
Voorwaarden

Alle ANBO-leden kunnen gebruikmaken van de ANBO Belastingservice. Wel geldt hierbij de randvoorwaarde dat het gaat om een eenvoudige aangifte. Bent u ondernemer, zzp-er, heeft u buitenlandse bezittingen (aandelen, pensioenen of huizen), dan kunnen wij u helaas niet ondersteunen. In alle andere situaties komt u wel in aanmerking voor de service.

ANBO

Dé belangenorganisatie voor senioren
ANBO is een kennis- en adviescentrum met veel informatie over de onderwerpen inkomen, gezondheid en wonen. We zijn gericht op senioren, maar we staan in verbinding met en open voor andere generaties. We komen al meer dan 116 jaar op voor úw belangen.

Rechtsvorm: 
Vereniging
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.