Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Administratieve Dienstverlening Ouderen

Door een handicap of afnemende vermogens is het soms best lastig om uw eigen administratie op orde te houden. Wij bieden professionele medewerkers uit Waddinxveen die u op weg kunnen helpen en indien noodzakelijk langdurig ondersteunen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Aan de ondersteuning zijn geen kosten verbonden.

  Direct naar Administratieve Dienstverlening Ouderen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Waddinxveen
  Type
  Thuisadministratie
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Palet Welzijn

  Palet Welzijn biedt een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning om op eigen kracht mee te doen in de samenleving. U staat hierbij niet alleen, maar in een netwerk van buren, familie of vrienden. Palet Welzijn biedt daarbij de juiste ondersteuning op maat. Wij zijn in de wijken aanwezig om ondersteuning te bieden om de belastbaarheid van mantelzorgers in balans te houden en het isolement onder kwetsbare burgers te voorkomen.  

  Palet Welzijn werkt nauw samen met vitale ouderen, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de participatie van deze bijzondere mensen, maken zij deel uit van de maatschappij en doen zij er toe. Palet Welzijn heeft veel samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke organisaties en gemeenten.

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.