|  | 

Verse maaltijden thuisbezorgd Apeldoorn e.o.

Wij verwennen u graag met heerlijke en gezonde gerechten. Naast een aantal vaste maaltijden hebben we ook wekelijks wisselende gerechten. U vindt zowel gerechten die bedoeld zijn om warm te eten als maaltijdsalades. Daarnaast hebben we ook een aantal mooie bijgerechten die u kunt meebestellen.

Valk Vers bezorgt verse maaltijden bij u thuis of op het werk. Dat doen we 7 dagen per week (en vooralsnog alleen) in Apeldoorn en de regio. <br />

  Direct naar Verse maaltijden thuisbezorgd Apeldoorn e.o.

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn
  Type maaltijdvoorziening
  Afhalen, Bezorging kant-en-klaar
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Assortiment

  Al onze maaltijden worden bereid met verse ingredi&euml;nten. Daarvoor gebruiken we groente uit onze eigen groentetuin en producten van lokale versleveranciers. Onze gerechten zijn niet alleen erg lekker, bij Valk Vers willen we met onze maaltijden ook bijdragen aan een gezonde en actieve levensstijl. Daarom hebben we als Valk Vers twee verschillende foodlabels ontwikkeld. Die hebben we 'Sterker' en 'Lichter' genoemd. Onze maaltijden wegen E 400 gram.

  Bezorgmogelijkheden toelichting

  Valk Vers bezorgt verse maaltijden bij u thuis of op het werk. Dat doen we 7 dagen per week (en vooralsnog alleen) in Apeldoorn en de regio. U kunt kiezen voor directe levering of voor een bezorgmoment later in de week wanneer het u uitkomt.
  Een overzicht van onze bezorgtijdvakken vindt u hieronder.  Natuurlijk kunt u uw maaltijd ook bij ons afhalen. Onze verswinkel in Ugchelen is van maandag t/m zaterdag geopend van 12.00-20.00 uur. 

  Bezorgtijdvakken Apeldoorn
  In Apeldoorn hanteren we onderstaande bezorgtijdvakken. U kunt tot een uur van tevoren uw bestelling plaatsen. Wilt u uw bestelling tussen 16.00-17.30 uur in huis hebben, plaats uw bestelling dan vóór 15.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een andere bezorgdag of een ander tijdvak kiezen. U kunt bij ons tot een week vooruit uw maaltijden bestellen. 
  Uw maaltijd liever direct in huis? Dat kan ook! Als u tussen 16.00-20.00 uur bestelt kunt u ook kiezen voor levering zo snel mogelijk.  Dan bezorgen we uw maaltijd zo snel mogelijk bij u aan de deur.
  Al onze maaltijden worden bezorgd vanuit onze verswinkel in Ugchelen. De bezorgkosten in Apeldoorn zijn €1,95 per bestelling. Vanaf een besteding van €13,- bezorgen we in Apeldoorn gratis.
   
  Maandag t/m vrijdag
  12.00-13.00 uur
  16.00-17.30 uur
  17.30-19.00 uur
  19.00-20.00 uur

  Zaterdag en zondag
  16.00-17.30 uur
  17.30-19.00 uur
  19.00-20.00 uur
   
  Uw maaltijd liever direct in huis?  Kies dan tijdens het bestellen voor de opzie 'zo snel mogelijk' .
  (Op maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 20.00 uur beschikbaar en op zaterdag en zondag tussen 16.00 en 20.00 uur).

  Bezorgtijdvakken regio
  In de regio rondom Apeldoorn bezorgen we tijdens onderstaande tijdvakken. Vóór 14.00 uur besteld? Dan kunt u uw maaltijd dezelfde dag nog in huis hebben. Natuurlijk kunt ook voor een andere bezorgdag kiezen. U kunt uw maaltijden tot een week vooruit bestellen. De bezorgkosten voor een bestelling in de regio zijn €4,95 per bestelling. Er is geen minimum bestelbedrag, u kunt al vanaf 1 maaltijd uw bestelling laten bezorgen.

  Maandag t/m vrijdag
  16.00-18.00 uur
  18.00-20.00 uur

  Op zaterdag en zondag bezorgen we niet in de regio.

  Extra kosten per bestelling
  € 1,95
  Voorwaarden

  De bezorgkosten voor een bestelling buiten Apeldoorn in de regio zijn €4,95 per bestelling.

  Valk Vers

  Valk Vers is onderdeel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. In 2013 startten we in de achtertuin van het hotel met de aanleg van onze eigen groentetuin. De groenten en kruiden die groeien in de tuin werden vanaf de start verwerkt in de gerechten van De Cantharel en van restaurant Huisje James dat ook op het terrein van het hotel ligt en onderdeel is van De Cantharel. We verwerken alle ingrediënten zo puur en dus zo gezond mogelijk. Dat vinden we belangrijk. Onze groentetuin is bekroond als Erkend Veluws Streekproduct en in de totstandkoming van onze gerechten zoeken we waar mogelijk de samenwerking met andere leveranciers van biologische en ambachtelijke streekproducten.

  Bob Zeeuw van der Laan
  Initiatiefnemer van Valk Vers is Bob Zeeuw van der Laan. Als 4e generatie Van der Valk ondernemer staat hij sinds 2008 aan het roer van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel, dat door zijn ouders geopend werd in 1971. Bob heeft het roer overgenomen en het hotel uitgebreid en omgebouwd tot een Veluwse Hotelhoeve, met onder andere een paardenhotelen restaurant Huisje James. Bob is tevens eigenaar van Restaurant Red in Amsterdam.

  Statutaire naam: 
  Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  08172715 - 000020403798
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.