Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

SuperBuddy: On-demand boodschappen bezorgservice

SuperBuddy: On-demand boodschappen bezorgserviceBestel je boodschappen van Albert Heijn, Jumbo of EkoPlaza via SuperBuddy.nl en deze worden nog dezelfde dag bij je thuisbezorgd. We bezorgen al binnen twee uur en hanteren tijdvakken van 30 minuten. Zo hoef je nooit lang te wachten. Wil je de boodschappen liever op je werk bezorgd krijgen? Ook dat kan! Jij bestelt je boodschappen online, SuperBuddy doet de rest. Vandaag besteld, vandaag in huis!

Zodra je hebt besteld, gaat een van onze personal shoppers voor jou naar de supermarkt.

Onze personal shoppers heten Buddies en winkelen zoals jij dat zou doen. Ze kiezen de producten zorgvuldig en nemen contact met je op als er iets mist. Achteraf geef je een beoordeling. Zo krijg je de allerbeste service.

We bezorgen al vanaf €5 en hanteren geen minimum bestelbedrag. Heb je behoefte aan meer tijd, rust en ruimte? Wij doen je boodschappen!''

  • Alle winkels op 1 plek!
  • Aandacht & Vertrouwen
  • Dichtbij & Verrassend
Direct naar SuperBuddy: On-demand boodschappen bezorgservice
maaltijden & boodschappen SuperBuddy: On-demand boodschappen bezorgservicemaaltijden & boodschappen SuperBuddy: On-demand boodschappen bezorgservice

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Rotterdam, Utrecht, Zwolle
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Assortiment

Van de Keurslager op de hoek tot de Albert Heijn XL, wij willen alle winkels aangesloten hebben bij SuperBuddy. Jumbo, Albert Heijn en Ekoplaza zijn al van de partij.

Frequentie
Dagelijks
Bezorgmogelijkheden toelichting

Bezorging kan al binnen 2 uur. We bezorgen in tijdvakken van 30 minuten.

Extra kosten per bestelling
€ 0,00
Voorwaarden

  • Eerste bestelling gratis thuisbezorgd.
  • Geen minimaal bestelbedrag!
Overige voorwaarden zie de site.

People & Food Group B.V.

SuperBuddy is sinds 2014 actief in Zwolle, Utrecht en Rotterdam. Samen met een team van eenentwintig enthousiaste collega's werken wij er hard aan om de beste boodschappen bezorgservice van Nederland te worden. We zijn een jong bedrijf (de gemiddelde leeftijd ligt rond de 25 jaar), maar hebben enorm veel ervaring aan boord. Samen hebben we een oplossing ontwikkeld, waarmee de thuisbezorging van boodschappen sneller, makkelijker en betaalbaarder wordt. SuperBuddy biedt ultieme persoonlijke service die tegelijkertijd rendabel, schaalbaar en duurzaam is. En het mooiste van alles is dat iedereen er beter van wordt!

Kamer van Koophandel: 
62480324
Rechtsvorm: 
BV
van € 5,00 tot € 0,00
per maaltijd
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.