Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Samen eten in onze Grand Café's

Laagdrempelig, betaalbaar en eenvoudig deelnemen aan een gezonde maaltijd in de middag of avond? U hoeft zich hiervoor niet op te geven. Alleen als u met 5 of meer gasten komt, vragen wij u om te reserveren. Bij Berkumstede vragen wij u te reserveren wanneer u gasten meeneemt.

Meer weten over openingstijden, menu’s en reserveringen? Kijk op de weekmenu's van onze grand cafés per locatie.

  Direct naar Samen eten in onze Grand Café's

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zwolle
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Assortiment

  Kleine kaart
  Dagelijks kunt u bij ons in de Grand Cafés terecht voor verse koffie, iets lekkers van de kleine kaart of een warme maaltijd. Op de kleine kaart staan o.a. koude en warme dranken, broodjes, snacks en ijs. 

  Warme maaltijden
  Of u nu graag graag thuis warm eet of juist samen met anderen, het kan allebei zonder dat u hoeft te koken. Driezorg werkt samen met twee leveranciers van warme maaltijden die aandacht hebben voor gezonde maaltijden. Daaronder verstaan we dat zij volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum werken. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de maaltijden voldoende groenten en niet te veel zout bevatten.

  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks, Anders
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  Telefonisch reserveren kan via de op de menulijst aangegeven nummers.

  Stichting Driezorg Wonen, Welzijn, Zorg

  Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg . De “Drie” in Driezorg staat voor de drie kernelementen waarin Driezorg actief is: Wonen, Welzijn & Zorg. 

  Wij willen mensen een (t)huis bieden vanuit onze 11 woonlocaties in de wijken van Zwolle en Hattem. Driezorg biedt veilige zorg en ondersteuning op een vriendelijke en vertrouwde manier (dichtbij) (t)huis.

  Binnen de verschillende woonlocaties kent Driezorg (Drie)zorgwoningen met zorgservices (extramuraal wonen), Wonen met Zorg (intramuraal wonen) en appartementen Kortdurend verblijf. Driezorg levert niet alleen zorg in de appartementen op de Driezorglocaties, maar ook in woningen die dichtbij die locaties liggen.

  Driezorg richt zich op het welbevinden van de cliënten en biedt een breed welzijnsaanbod, dat op iedere locatie is afgestemd op de vraag van (wijk)bewoners. Hierbij kunt u denken aan bewegingsactiviteiten, themamaaltijden, uitstapjes, informatiebijeenkomsten en meer.

  Driezorg werkt samen met andere zorgaanbieders om u goed van dienst te zijn. We werken onder andere samen met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, RIBW, Icare en stichting Zorgspectrum Het Zand.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.