Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Samen eten... gezellig en lekker: locatie Portiuncula

Met elkaar genieten van een heerlijke maaltijd en een gezellig gesprek? Het kan 1x per 14 dagen op dinsdag in LuciVers locatie Portiuncula. Onder het genot van een lekkere maaltijd krijgt u de kans nieuwe mensen te ontmoeten. U bent van harte welkom deel te nemen, eenmalig of iedere keer. Net zoals u wenst.

Eten en Ontmoeten is bedoeld voor mensen die zelfstandig wonen en graag samen met anderen de maaltijd nuttigen. Vrijwilligers en medewerkers van LuciVer zullen u gastvrij ontvangen.

De kosten bedragen € 10,75 per maaltijd (prijspeil januari 2019), inclusief afsluiting met een kopje koffie of thee. U kunt dit bedrag voor aanvang van de maaltijd contant voldoen. De activiteit vindt plaats in de ontmoetingsruimte van Portiuncula, begint om 12.30 uur en wordt rond 14.00 uur afgesloten.

U bent van harte welkom om samen met anderen te genieten van een heerlijke maaltijd. Aanmelden voor deelname aan de activiteiten kan aan de receptie van LuciVer, telefonisch of per mail.

  Direct naar Samen eten... gezellig en lekker: locatie Portiuncula

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Wijchen
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Assortiment

  U krijgt een heerlijk driegangen-menu geserveerd, inclusief een kopje koffie of thee. Het menu dat op tafel komt is wisselend, de ene keer een typisch Hollandse maaltijd en de andere keer kijken we over de grenzen heen. Zo serveren we voor elk wat wils.

  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Stichting LuciVer

  LuciVer gaat ervan uit dat ieder mens op zijn eigen manier in het leven staat. Dat ieder mens uniek is en zelf kiest wat zin geeft aan zijn leven.

  Deze keuzevrijheid vormt het begin van wat wij binnen LuciVer ‘goed leven’ noemen. Het met anderen leven, genieten en delen in het ontmoeten van anderen, draagt daar onmiskenbaar aan bij.

  Statutaire naam: 
  Stichting LuciVer
  € 10,75
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.