Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Restaurants in de Oldeburgh en in ‘t Rekerheem

In het Restaurant in ’t Rekerheem en in de Oldeburgh is er iedere dag de mogelijkheid om tussen de middag te komen eten, ook in het weekend. Daarnaast is in ’t Rekerheem op dinsdag- en donderdagavond het restaurant ook open. De maaltijden worden bereidt in onze eigen keuken waar elke dag vers wordt gekookt. Bewoners, bezoekers, buurtbewoners: iedereen is van harte welkom.

  Direct naar Restaurants in de Oldeburgh en in ‘t Rekerheem

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  • Voor een driegangen menu betaald u €7,50. Op feestdagen of bij bijzondere menu’s kan van deze prijs worden afgeweken. 
  • Onze vaste bezoekers betalen de maaltijden via een automatische incasso en krijgen met een alkmaarpas 10 % korting op de maaltijd.
  • Prijzen thema maaltijden: (Afhankelijk van seizoen/ingrediënten kan de prijs hoger zijn): Bewoner € 8,00, Restaurant gebruiker €14,00, Externe gasten €17,00, Kerstdiner €25,00

  Alkcare

  Alkcare is een kleine organisatie die groot is in Alkmaar Noord. Bij al onze activiteiten laten wij ons leiden door de specifieke vraag van de cliënt. Die vraag beantwoordt Alkcare met deskundig en zo nodig innovatieve zorg- , hulp- en dienstverlening.

  Stichting Alkcare is een stichting die wordt geleid door een eenhoofdige Raad van Bestuur. De bestuurder legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. De locaties worden geleid door een locatiemanager.

  In het organogram staat de organisatiestructuur en in de publicaties staan de jaarverslagen, en andere documenten. Alkcare heeft een cliëntenraad.

  Klanten van Alkcare mogen rekenen op kwalitatief goede zorg, of het nu gaat om dagbesteding, ondersteuning thuis of wonen bij Alkcare. 

  Kamer van Koophandel: 
  41239364
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  € 7,50
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.