|  | 

Restaurant Woonzorgcentrum De Zonnekamp

Ook bezoekers en bewoners uit de wijk kunnen iedere dag gezellig mee-eten op deze locatie. Als u aan wilt schuiven, laat dan dan even bij de receptie weten. Dagelijks is er keuze uit twee menu’s. U kunt gebruik maken van onze heerlijke maaltijden in ons restaurant dagelijks tussen 12.00 en 13.30 uur en ’s avonds tussen 17.00 en 19.00 uur.

De kosten zijn € 9,30 voor een gezellige maaltijd met soep en koffie. U bent van harte welkom!

  Direct naar Restaurant Woonzorgcentrum De Zonnekamp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bronckhorst
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Markenheem, centra voor zorg en dienstverlening

  Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

  We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

  € 9,30
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.