|  | 

Restaurant ’t Ronde Sant - Ridderkerk

Het buffet is geopend van 11.00 tot 14.00 uur. Naast het buffet is er een kleine dranken– en versnaperingenkaart. Tijdens de lunch van 12.00 tot 13.30 uur is er een kleine kaart met lunchgerechten.

Veel Aafje locaties hebben een brasserie. Deze zijn allemaal toegankelijk voor bewoners van Aafje, maar als wijk- of buurtbewoner bent u uiteraard ook van harte welkom. In de brasserieën kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een smakelijke maaltijd. Heeft u een feestje te vieren? Uw verjaardag of trouwdag misschien? Overlegt u dan even met de gastvrije medewerkers van de brasserie, want er is van alles mogelijk bij Aafje. Lekker dichtbij, lekker makkelijk! In enkele brasserieën van Aafje vinden ook de Ontmoetingspleinen plaats.
 

  Direct naar Restaurant ’t Ronde Sant - Ridderkerk

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ridderkerk
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Aafje

  U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels.

  Bij Aafje zijn wij ervan overtuigd dat mensen langer gezond en vitaal blijven als ze de baas zijn over hun eigen dagritme en als ze zich op hun gemak voelen. Thuis. Toegewijde vakmensen die begrijpen waar u behoefte aan heeft, brengen die gedachte elke dag in de praktijk. Omdat ze u kennen en u merkt dat u gekend wordt.

  In onze zorg staan vier kernwaarden centraal: Aandacht, Verbindend, Prikkelend en Vakmanschap.

  Statutaire naam: 
  Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels
  Kamer van Koophandel: 
  24388202 - 26606127
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.