|  | 

Restaurant op onze zorglocaties

Iedere zorglocatie beschikt over een gezellig restaurant. Hier bent u iedere dag van de week welkom voor een lekker kopje koffie of thee. Geen zin om te koken? Dan schuift u gewoon aan voor de warme maaltijd. En uw familie of vrienden kunt u gewoon meenemen.

Bijzonder lekker zijn de buffetten. Houd u daarvoor de agenda van de verschillende locaties goed in de gaten! Wij stellen het op prijs als u ons een dag van tevoren informeert met hoeveel personen u wilt komen eten.

  Direct naar Restaurant op onze zorglocaties

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beneden-Leeuwen, Beuningen, Druten, Ewijk, Nijmegen, West Maas en Waal
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Assortiment

  U heeft de keuze uit twee verschillende menu’s. Ook een glaasje wijn, een biertje of andere alcoholische drankjes vindt u op de menukaart.

  Zorggroep Maas & Waal

  Cliënten die wel-zijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt.
  Dat is in de kern het doel van ons werk als zorggroep Maas & Waal.

  Met zes zorglocaties en een zMW Thuiszorg- en Behandelteam zijn wij stevig verankerd in de regio, zijn wij ‘zeker en dichtbij’. Wij realiseren voor u de voorwaarden om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen wat u nog wilt doen. Daarnaast ondersteunen wij u in wat niet of minder makkelijk gaat. We kijken daarbij ook naar uw netwerk, de mensen om u heen.

  Uw welbevinden zien wij namelijk als het resultaat van samenspel. Van ons als professionals en vrijwilligers, en ook van mantelzorgers, familieleden, vrienden en kennissen. Samen streven wij naar het verlichten van uw ongemak, naar comfort en ook naar het behouden van wat u nog zelf kunt doen. Zodat u zo lang mogelijk uw leven kunt leiden zoals u dat graag doet.

  Zorggroep Maas & Waal is aangesloten bij ActiZ, landelijke organisatie van zorgondernemers. Als lid van ActiZ voldoen wij aan de normen voor Verantwoorde Zorg. We leveren goede kwaliteit en zijn daar transparant over.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.