|  | 

Restaurant De Oranjerie

Wij zijn open tussen de middag van 12.30 tot 14.00 uur. Voor € 12,50 wordt een driegangenmenu aangeboden. Dit is exclusief drankjes. Na het eten nog even nagenieten met een kopje koffie is uiteraard geen probleem. Bovendien is het terras bij mooi weer beschikbaar voor een ieder die nog even lekker in de zon wil zitten.

Reserveren
Reserveren is niet nodig tenzij u met meer dan 2 personen komt. Wilt u dit dan uiterlijk om 10.00 uur op de dag voordat u komt eten laten weten? U kunt een e-mail sturen. Vermeld hierin uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen eten. Bellen met de receptie van Het Schild kan ook. 026 482 11 77 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur)

Vervoer
Dorpsbewoners die slecht ter been zijn en in de Oranjerie willen eten, kunnen voor vervoer misschien een beroep doen op buren of kennissen. Voor wie dit niet mogelijk is, biedt de 'Hulpdienst Voor Elkaar' (HVE) wellicht uitkomst.

  Direct naar Restaurant De Oranjerie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Renkum
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Assortiment

  Op onze sitepagina van het restaurant ziet u een link naar het menu van de week.

  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Het Schild, woonzorgcentrum voor blinden en slechtzienden

  Het Schild is een woonzorgcentrum, speciaal ingericht voor mensen met een visuele beperking. In een landelijke omgeving wordt zowel aan zelfstandige huurders, de inleun cliënten, als aan cliënten met een langdurige zorg indicatie, een unieke woonomgeving geboden. Het Schild vindt zijn oorsprong in 1912. In dat jaar opende Nicolaas Martinus Schild, zelf blind, een huis waar alleenstaande blinden van alle leeftijden konden wonen. In de loop der jaren is het naar hem genoemde huis uitgegroeid tot wat het nu is: een modern woonzorgcentrum voor blinden en slechtzienden.

  Het Schild telt 120 appartementen en heeft een infrastructuur, inclusief diverse algemene ruimtes en faciliteiten, die aansluit bij de wensen en behoeften van haar doelgroep.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.