Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Online boodschappen via platform Lekkermakkelijk.nl

Via het platform Lekker Makkelijk is het mogelijk om bij winkels verspreid door heel Nederland online boodschappen te doen.

We zijn trots op onze bijzondere klantenservice. Wij garanderen 100% klanttevredenheid. Heeft u een vraag of opmerking over producten, online bestelgemak of de service van uw Lekker Makkelijk winkel? Laat het ons weten via het formulierop de site van Lekkermakkelijk.nl of neem telefonisch contact op met LekkerMakkelijk.nl en wij garanderen u een snelle reactie of oplossing van de klacht.

  Direct naar Online boodschappen via platform Lekkermakkelijk.nl

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Alphen aan Den Rijn, America, Bodegraven, Borger-Odoorn, De Rips, Dorst, Druten, Eastermar, Gaastmeer, Gasselternijveen, Gemert-Bakel, Grootschermer, Harbrinkhoek, Heerhugowaard, Herkingen, Het Bildt, Hilversum, Horst aan de Maas, Lettele, Melderslo, Midwolda, Milheeze, Minnertsga, Nij Beets, Oldambt, Oostwold, Opsterland, Oudega, Schoonrewoerd, Smallingerland, Tubbergen, Tytsjerksteradiel, Valthermond, Vijfheerenlanden
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging boodschappen
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Versunie

  Voor onze winkels is vers en een ambachtelijk assortiment versproducten steeds belangrijker. We bieden een rijk versaanbod, dat 60 procent van de omzet van de winkels beslaat. Alle versproducten worden dagvers geleverd door Versunie.

  Versunie BV is de grootste gespecialiseerde groothandel in verse producten van Nederland. Vanuit Heerhugowaard leveren wij dagelijks aan meer dan zevenhonderd zelfstandige ondernemers, bedrijven en instellingen. Meer dan 4000 producten in groente en fruit, zuivel en kaas, vlees en vis, delicatessen en kant-en-klaar maaltijden. Alles elke dag vers.

  Met 120 medewerkers werken we zes dagen per week en 24 uur per dag aan een uitgekiende, fijnmazige distributie, overal in Nederland. Door ons unieke orderpickproces zijn we in staat om bestellingen per stuk te leveren. Wat vandaag wordt besteld, is morgen in huis. Versproducten die ’s avonds en ’s nachts door onze toeleveranciers bij Versunie worden afgeleverd, gaan de volgende ochtend al naar onze afnemers. Vers en ultravers; leverbaar op stuksniveau. Daar zijn we meer dan trots op.

  Versunie belevert de retailformules Dagwinkel, RECRA en SPRINGER. Ook winkelondernemers met een eigen formule kunnen bij Versunie inkopen.

  Statutaire naam: 
  Versunie B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  37096093 - 000016190831
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.