Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Omringrestaurant

Hier kunt u in een sfeervolle omgeving, samen met de bewoners en buurtbewoners genieten van lekker eten en drinken. U kunt bij ons terecht voor een klein hapje, een daghap of een uitgebreid driegangenmenu. Onze kok maakt wekelijks een heerlijk gevarieerd menu bestaande uit verse seizoens- en streekproducten.

  Direct naar Omringrestaurant

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Andijk, Berkhout, Bovenkarspel, Den Burg, Den Helder, Enkhuizen, Grootebroek, Hoorn, Julianadorp, Lutjebroek, Midwoud, Opperdoes, Wervershoof, Wognum
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Omring

  Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten.

  We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.