|  | 

MCD Bezorgservice boodschappen

MCD Bezorgservice boodschappenHet beste vers, vriendelijke service & veel voordeel!
De mensen van MCD doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit doen zij onder andere door altijd te zorgen voor de beste versproducten. Door altijd vriendelijk te zijn, met veel service en goede bediening. En door te werken met één van de grootste inkooporganisaties van Nederland, zodat ook onze prijzen altijd oké zijn. Een aantal MCD-winkels biedt de bezorgservice.

  • Beste vers
  • Vriendelijke service
  • Veel voordeel
Direct naar MCD Bezorgservice boodschappen
maaltijden & boodschappen MCD Bezorgservice boodschappen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Aagtekerke, Aalst, Bergen op Zoom, Capelle aan Den IJssel, Carnisse, Charlois, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Kapel Avezaath, Leimuiden, Ochten, Tarwebuurt, Utrecht, Vreewijk, Werkendam, Wolphaartsdijk, Zoeterwoude, Zuidland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Assortiment

Ruim assortiment, het beste vers.

Frequentie
Enkele keren per week
Extra kosten per bestelling
€ 0,00
Voorwaarden

Zie de site.

MCD supermarkten

Bij de MCD formule zijn momenteel 32 winkels aangesloten, die met name zijn gevestigd in de regio Zuid-West Nederland. Ongeveer de helft van de MCD vestigingen zijn filialen, de andere helft behoort toe aan zelfstandig ondernemers. In totaal werken er bij MCD meer dan 2500 medewerkers.

MCD supermarkten is onderdeel van de Boon Beheer Groep. Boon Beheer is een familiebedrijf dat al 126 jaar opereert in de levensmiddelenbranche. Boon Beheer bestaat uit een groothandel en een detailhandelsdivisie, waar onder meer de formule MCD Supermarkten deel van uitmaakt. Onder Boon Beheer vallen eveneens de formules Boon's Markt en Boerenschuur. Het hoofdkantoor van Boon Beheer bevindt zich in Sliedrecht. Boon Beheer beschikt over distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk. Hier vandaan wordt de dagelijkse goederenstroom met behulp van het eigen vrachtwagenpark naar de winkels verzorgd.

Als onderdeel van de Boon Beheer Groep is MCD aangesloten bij Superunie, één van de grootste inkooporganisaties van Nederland. Dankzij de scherpe inkoopkracht van Superunie is MCD in staat gebleken om door de jaren heen een zeer concurrerend prijsniveau te handhaven voor de topkwaliteit en service die de formule biedt.

Kamer van Koophandel: 
30259062
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.