|  | 

Maaltijdservice

‘De Blanckenborg’ heeft een eigen keuken en verzorgt elke dag een smakelijke maaltijd voor haar bewoners. Er kan ook dagelijks een warme verse maaltijd bij u thuis worden bezorgd. U heeft hiervoor geen magnetron nodig.

Wanneer u tijdelijk (of permanent) niet meer in staat bent om een warme maaltijd te bereiden, dan biedt de eigen keuken van Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ u mogelijk uitkomst!

Iedere dag volop keuze uit zeer smakelijke en gezonde maaltijden, dagelijks vers bereid in onze eigen keuken. Zeven dagen per week, compleet en warm aan huis bezorgd (alles inclusief). Voor maar € 7,85 per maaltijd. Echtparen betalen samen € 14,50. Een complete broodmaaltijd is al verkrijgbaar vanaf € 3,95. “Dus u kunt zo aan tafel...”. 

Wekelijks kunt u zelf uw keuze kenbaar maken door middel van een menulijst. U mag zelf aangeven hoe vaak u een warme maaltijd wilt gebruiken. Dagelijks vindt er een contactmoment plaats met de bezorgservice van ‘de Blanckenborg’. Wij garanderen u een smakelijke en gezonde warme maaltijd.

Graag willen we u met deze service volledig van dienst zijn. Zodat u tevreden bent over de kwaliteit van de warme maaltijd en de wijze van bezorging.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk te allen tijde contact opnemen met dhr. A. Nap, teamleider voedingsdienst van ‘de Blanckenborg’. Aanmelden voor de maaltijdservice kan telefonisch of via e-mail.

  Direct naar Maaltijdservice

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Blijham
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging kant-en-klaar
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks
  Bezorgmogelijkheden toelichting

  Treft de bezorger u niet thuis, dan gaat in principe de maaltijd mee terug. Een kantoormedewerker neemt in dat geval altijd contact met u op, met een eventuele contactpersoon of met een hulpverlenende instantie. Dit om zeker te weten dat het goed met u gaat en alsnog te overleggen over het verstrekken van de maaltijd.

  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Stichting zorgcentrum De Blanckenbörg

  Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg' is een algemeen zorgcentrum met verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, thuiszorg en WMO zorg- en dienstverlening met een vriendelijk karakter en een prettige woonsfeer gelegen in een rustige omgeving te Blijham.

  van € 7,25 tot € 7,85
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.