|  | 

Maaltijdservice | Maartje

Bent u niet in de gelegenheid te koken? Dan is het mogelijk om via onze maaltijdservice toch een gezonde en verantwoorde maaltijd te nuttigen. Maartje werkt hierbij samen met Food Connect.

De maaltijden via de maaltijdservice van Food Connect zijn gevarieerd en seizoensgebonden. Bij de selectie van de producten wordt rekening gehouden met verschillende smaken en voedingsgewoonten. Hollandse kost, buitenlandse gerechten, maar ook diverse dieetmaaltijden vallen binnen het assortiment van onze maaltijdservice. Traditioneel, gevarieerd, vers en lekker.

  Direct naar Maaltijdservice | Maartje

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hengelo, Losser, Oldenzaal, Ootmarsum, Tubbergen, Weerselo
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging kant-en-klaar
  Soort maaltijden
  Bereid koelvers
  Bezorgmogelijkheden toelichting

  De maaltijden worden op een afgesproken dag en tijdstip aan huis bezorgd.

  Zorggroep Sint Maarten

  Maartje biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Of u nu jong bent of al wat ouder. Gezond of zorgbehoevend. Maartje is er voor iedereen! Bovendien: dicht bij u in de buurt en daardoor makkelijk bereikbaar.

  Maartje biedt professioneel en betrokken; thuiszorg, kraamzorg, behandeling en therapie, hulpmiddelen en service. Ook is Maartje actief op het gebied van arbo diensten en bieden wij cursussen en trainingen aan voor werkers in de zorg

  Lijfspreuk van Maartje is heel de mens. Dat wil zeggen: Maartje is er voor iedereen, van elke leeftijd en in elke geestelijke en/of lichamelijke conditie. En ook: Maartje kijkt bij haar dienstverlening altijd naar de mens als geheel. Niet uitgaande van beperkingen, maar juist van wat mensen nog wél kunnen. Dus Maartje is méér dan zorg verlenen en behandelen alleen!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.