Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Luxe uit eten

Houdt u ook zo van lekker eten? Dan bent u welkom in onze restaurants. Op diverse van onze locaties verzorgen wij regelmatig culinaire diners. Heerlijk genieten van een culinaire maaltijd. Een leuk avondje uit waarbij u andere mensen kunt ontmoeten, of u juist culinair kunt laten verwennen met familie en vrienden om u heen. Op de pagina van de locatie staat in de agenda wanneer de luxe diners plaatsvinden en wat deze kosten. Vooraf reserveren is altijd verplicht.

  Direct naar Luxe uit eten

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hollands Kroon, Schagen
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  U kunt luxe uit eten in de volgende locaties:
  De Bron in Schagen, Magnushof in Schagen, Lelypark in Wieringerwerf, Noorderlicht in Hippolytushoef, Kapellehof in Den Oever, De Zandstee in 't Zand en De Trambaan in Nieuwe Niedorp.

  Woonzorggroep Samen

  Wij zijn Samen, Woonzorggroep Samen. Wij zijn úw partner bij het ouder worden. Als het thuis wat minder makkelijk gaat en u extra hulp nodig heeft, als u niet meer thuis kunt wonen vanwege de zorg die u nodig heeft, als u het allemaal niet meer zo goed weet en als u het allemaal nog prima weet maar uw lichaam niet zo goed meer wil, dan zijn wij er voor u. Samen met u en uw naasten zoeken we naar een oplossing. We helpen u uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.