|  | 

Kratje van Dick: Verse groenten- en fruitpakketten

Ons Krat is goed gevuld met iedere week 3 soorten groenten en 4 soorten fruit, aangevuld met aardappelen en perssinaasappels. Onze producten halen we zoveel mogelijk rechtstreeks bij kwekers uit de streek waardoor we de kratten kunnen vullen met superverse producten. Kies voor een kratje voor 2 of 4 personen en vul ze aan met extra groenten en fruit of melk yoghurt en eieren.

  Direct naar Kratje van Dick: Verse groenten- en fruitpakketten

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam-Noord, Edam-Volendam, IJburg, Landsmeer, Markenbinnen, Oosthuizen, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging maaltijdpakket
  Soort maaltijden
  Niet bereid
  Maaltijd-typen
  Vegetarisch
  Assortiment

  Je kan kiezen uit een klein of een groot krat. Een klein krat is geschikt voor 2 personen en kost € 17,50. Een groot krat is royaler gevuld en geschikt voor 4 personen, de prijs van een groot krat is € 27,50.

  Frequentie
  Wekelijks
  Bezorgmogelijkheden toelichting

  U bestelt via onze webshop, we maken uw bestelling klaar en bezorgen deze de eerstvolgende bezorg dag. Aan de deur is geen contact, wij kloppen of bellen aan en zetten de bestelling voor uw deur neer.

  Wij berekenen geen bezorgkosten, bezorgen doen we gratis! Kijk in ons bezorgingsgebied of we ook bij u in de buurt komen! Voor 20.00 uur besteld en betaald is de eerstvolgende bezorg dag tussen 10:00 en 19:00 bezorgd, behalve op zondag.

  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Kratje van Dick

  Dick Schaap zit sinds 1965 in de groente- en fruithandel, dat zit zogezegd in ons bloed, we zijn gewend aan vroeg opstaan om lekkere verse producten in te kopen, dat doen we het liefst bij onze telers in de buurt, lokaal en lekker vers!

  Statutaire naam: 
  Dick Schaap Horecagroothandel
  Kamer van Koophandel: 
  70395292 - 000038670097
  van € 17,50 tot € 27,50
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.