|  | 

Keurslager Lansingerland: Makkelijke maaltijd

Keurslager Lansingerland: Makkelijke maaltijdBehalve heerlijk vlees, hebben we ook wat wils voor de klanten die minder tijd hebben om te koken. Elke week maken we een variatie aan verse soepen en maaltijden. De maaltijden zijn geheel compleet en hoeven alleen nog maar even opgewarmd te worden in magnetron, pan of oven. Net als alle andere producten worden de maaltijden uitsluitend bereid met verse ingredi├źnten, zoals groente die net van de veiling afkomen, zelfgemaakte sauzen of vers afgesneden vlees.

Onze slagerij bestaat sinds juni 1997 en sindsdien zijn we altijd bezig om mooie producten te maken voor onze klanten!

Léon is al sinds zijn 17e jaar actief in de slagerij en heeft het hele traject doorlopen van slachthuis tot traiteuropleiding. Ook is hij verantwoordelijk voor de worstenmakerij.  Léon woont in het landelijke Stolwijk waar hij veel ruimte heeft om te genieten van zijn variatie aan huisdieren, o.a. bestaande uit biggetjes, schaapjes, honden, vogeltjes en kippen. 

Rex is zijn carrière begonnen als kok en heeft later de overstap naar het slagersvak gemaakt. Door deze achtergrond is Rex vantwoordelijk voor de diverse maaltijden en ambachtelijk bereide soepen met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Rex woont met zijn gezin in het gezellige Rozenburg en in zijn vrije tijd kijkt hij graag een potje voetbal. 

Sinds 2004 zijn Léon en Rex eigenaar van de Keurslagerij, wat erna bekend kwam te staan als Keurslagerij Lansingerland. In alle jaren dat ze actief zijn in de winkel willen ze graag hun passie voor vlees en kwaliteit delen met de klanten en houden ze ook zeker van een gezellig praatje.

  • Elke dag
  • Vers bereid
  • Alleen opwarmen
Direct naar Keurslager Lansingerland: Makkelijke maaltijd
maaltijden & boodschappen Keurslager Lansingerland: Makkelijke maaltijdmaaltijden & boodschappen Keurslager Lansingerland: Makkelijke maaltijd

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Berkel en Rodenrijs, Lansingerland
Type maaltijdvoorziening
Afhalen
Soort maaltijden
Bereid dagvers
Frequentie
Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks
Extra kosten per bestelling
€ 0,00

Keurslagerij Lansingerland

Keurslager
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.