|  | 

Jumbo: Boodschappen online doen

Jumbo: Boodschappen online doenGemakkelijk en snel besteld! Wanneer je denkt aan de winter, denk je waarschijnlijk aan lekkere stamppotten, goedgevulde soepen en van die heerlijke wintergroenten. Bij Jumbo haal je alle ingrediënten in huis voor al deze winterse gerechten. En heb je even geen tijd om uitgebreid boodschappen te doen? Bestel dan heel gemakkelijk je boodschappen online en laat ze thuisbezorgen of haal ze op bij een Pick Up Point bij jou (of je werk) in de buurt.

Je boodschappen bestel je gemakkelijk en snel online. Op Jumbo.com en in de app vind je het ruime online assortiment van Jumbo. Selecteer alle producten die je nodig hebt, kies een ophaal- of bezorgmoment en wacht je bestelling af. Super handig!

  • Altijd Lage Prijzen
  • Grootste assortiment
  • Vers is ook écht vers
Direct naar Jumbo: Boodschappen online doen
maaltijden & boodschappen Jumbo: Boodschappen online doenmaaltijden & boodschappen Jumbo: Boodschappen online doenmaaltijden & boodschappen Jumbo: Boodschappen online doen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Afhalen, Bezorging boodschappen
Frequentie
Dagelijks
Opties bezorgmogelijkheden
Afhaalpunt
Voorwaarden

  • Als je de boodschappen ophaalt bij een Pick Up Point is het minimale bestelbedrag 25 euro.
  • Vanaf een bestelling van 50 euro bezorgen we de boodschappen bij je thuis.
  • Bij iedere bestelling betaal je bestelkosten maar bij aankoop van geselecteerde actieproducten laat je je bestelling gratis thuisbezorgen, of haal je deze gratis op bij een Pick Up Point. 
  • De tevredenheidsgarantie van Jumbo betekent dat wij pas tevreden zijn als jij tevreden onze winkel of het Pick Up Point verlaat. Deze Zekerheid gaat dan ook veel verder dan ‘Niet goed? Geld terug!'
  • Naast de Seizoensaanbiedingen en Weekaanbiedingen heeft Jumbo nóg meer aanbiedingen, speciaal voor online voordeel.
  • Overige voorwaarden op de site.

Jumbo

Bij Jumbo willen we verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Daarom bieden wij een formule die verder gaat. Een winkel die álles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment en de allerlaagste prijs. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen. Zo maken wij van Jumbo klanten echte Jumbo fans.

Verder gaan waar anderen stoppen
Vanuit de overtuiging dat het altijd beter, anders en goedkoper kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in ieder marktgebied waarin we actief zijn.

Kamer van Koophandel: 
59876425
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.