Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

IJsselheem: Restaurant de Vijverhof

SMAKELIJK ETEN IN DE VIJVERHOF
Boerenkool met worst, romige mosterdsoep en een luchtige pudding. De keukenbrigade van De Vijverhof serveert een afwisselend driegangen keuzemenu in een modern restaurant. Zowel bewoners als ouderen uit de buurt zijn van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Geniet en laat u verrasen door de smakelijke gerechten!

  Direct naar IJsselheem: Restaurant de Vijverhof

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Kampen
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm
  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  IJsselheem

  De wens van de cliënt is leidend bij IJsselheem
  Woonzorgconcern IJsselheem is de zorgaanbieder voor ouderen in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De wens of behoefte van de cliënt is altijd het uitgangspunt voor de zorg- en dienstverlening die wij bieden. De cliënt heeft een vraag en IJsselheem zoekt daarop het meest passende antwoord. Cliëntgerichtheid, gastvrijheid en kwaliteit staan in al het handelen van de medewerkers centraal. Zij spelen actief in op individuele keuzes van cliënten, die hierdoor hun zelfstandigheid zoveel mogelijk kunnen behouden.

  Wij zijn met veertien locaties in alle kernen vertegenwoordigd.  In en vanuit deze locaties bieden wij zorg, wonen, welzijn en behandeling. Ook beschikken we over grote deskundigheid op het gebied van ziekenhuisgerelateerde zorg en paramedische behandeling.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.