|  | 

Hulp bij boodschappen (coronahulp)

Hulp bij boodschappen (coronahulp)Bij Sitly kun je nu ook een boodschappenhulp in je buurt vinden. Schrijf je hier in om een boodschappenhulp te vinden.

Sitly is van origine een oppasservice die gezinnen in contact brengt met oppassers. Het viel ons op dat veel mensen gedurende deze COVID-19 crisis liever niet naar de supermarkt gaan. Wij hebben daarom onze oppassers gevraagd of ze ook beschikbaar zijn voor het doen van boodschappen. 70% heeft aangegeven hiervoor beschikbaar te zijn wat inhoudt dat er meer dan 250.000 boodschappenhulpen door heel Nederland te vinden zijn.
Hulp nodig met je boodschappen? Het vinden van een boodschappenhulp is heel eenvoudig! Lees hier en op onze site hoe je dat doet:

Vind een boodschappenhulp die je boodschappen bij je thuis brengt
1. Bekijk de boodschappenhulpjes in je buurt
2. Stuur ze een bericht
3. Bel om kennis te maken en je lijstje door te geven

  • coronahulp
Direct naar Hulp bij boodschappen (coronahulp)
maaltijden & boodschappen Hulp bij boodschappen (coronahulp)maaltijden & boodschappen Hulp bij boodschappen (coronahulp)maaltijden & boodschappen Hulp bij boodschappen (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Extra kosten per bestelling
€ 0,00

Sitly

"Sitly is ontwikkeld door ouders, voor ouders. We willen dat je kinderen de beste opvang krijgen, en we willen dat je ze met een gerust hart achterlaat wanneer je elders moet zijn. Sitly is nu het snelst groeiende platform waar oppassers en gezinnen elkaar ontmoeten." - Jules van Bruggen, oprichter van Sitly

De kosten van kinderopvang of naschoolse opvang zijn hoog, de ophaaltijden zijn strikt en de omgeving is vaak heel stressvol voor jonge kinderen. Toen Jules van Bruggen vader werd en op zoek ging naar flexibele kinderopvang, kon hij geen goede oplossing vinden. Hij merkte dat hij niet de enige was die worstelde met het probleem. Daarom creëerde hij zijn eigen oplossing, en Sitly werd geboren.

Sitly is als Nederlands bedrijf opgericht in 2009, en nu actief in 9 landen met meer dan 2 miljoen geregistreerde leden. Er werken 28 mensen.

Statutaire naam: 
2Care4Kids Group B.V.
Kamer van Koophandel: 
56028458 - 000025623796
Rechtsvorm: 
BV
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.