|  | 

HSB de Vijverhof: Tafeltje Dekje

HSB de Vijverhof: Tafeltje DekjeMaaltijdservice. Iedere dag vers voor u gekookt en warm thuisbezorgd. Bent u 65 jaar of ouder en is het voor u lastig om iedere dag een gezonde warme maaltijd op tafel te zetten? Dan kunt u gebruik maken ons Tafeltje Dekje.

Maaltijdservice. Iedere dag vers voor u gekookt en warm thuisbezorgd. Bent u 65 jaar of ouder en is het voor u lastig om iedere dag een gezonde warme maaltijd op tafel te zetten? Dan kunt u gebruik maken ons Tafeltje Dekje.

  • Iedere dag vers gekookt
  • Warm thuisbezorgd
  • Lekker en gezond
Direct naar HSB de Vijverhof: Tafeltje Dekje
maaltijden & boodschappen HSB de Vijverhof: Tafeltje Dekje

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Krimpen aan Den IJssel, Rotterdam
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid dagvers
Maaltijd-typen
Eiwitvrij, Gepureerd, Glutenvrij, Lactosevrij, Natriumarm, Vegetarisch
Assortiment

Elke dag keuze uit drie verschillende menu’s met diverse componenten. Gemiddelde prijs hoofdmaaltijd: € 7,50

Frequentie
Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks, Anders
Bezorgmogelijkheden toelichting

Elke dag behalve op zondag. We bezorgen tussen 12.00 en 13.15 uur. Het is belangrijk dat u dan thuis bent.

Voorwaarden

Bent u 65 jaar of ouder en is het voor u lastig om iedere dag een gezonde warme maaltijd op tafel te zetten? Dan kunt u gebruik maken van Tafeltje Dekje van Woonzorgcentrum De Vijverhof. Wij brengen dan tussen de middag een vers bereide warme maaltijd bij u thuis. U bepaalt hoeveel dagen per week u hier gebruik van wilt maken. En u heeft elke dag keuze uit drie verschillende menu’s met diverse componenten. Makkelijk, lekker en gezond!

Voor wie is Tafeltje Dekje bedoeld?
Iedereen van 65 jaar en ouder in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel kan zich aanmelden voor Tafeltje Dekje. Maar ook jongere mensen die ernstig ziek of gehandicapt zijn, kunnen van deze service gebruikmaken: als u zelf niet voor uw eten kunt zorgen, mag u ons inschakelen.

Voor welke periode kunt u zich opgeven voor Tafeltje Dekje?
U kunt zich aanmelden voor Tafeltje Dekje zolang u deze service nodig heeft. Dat kan een week zijn (bijvoorbeeld als u net terugkomt uit het ziekenhuis) of voor een aantal jaren. Hierbij bepaalt u zelf op welke dagen per week u uw warme maaltijd thuisbezorgd wilt krijgen. Bijvoorbeeld alleen op woensdag en vrijdag, of juist zes dagen per week. We koken en bezorgen alle dagen, behalve op zondag.

HSB de Vijverhof

Wonen met alle denkbare zorg:

Verzorgen, verplegen en behandelen
Wij verzorgen, verplegen en behandelen cliënten met een zorgindicatie. Dit doen we zowel bij hen thuis als in ons woonzorgcentrum. Zo dragen we bij aan een waardevol leven.

Verhuren
Wij verhuren woonruimte aan senioren, met extra veiligheidsvoorzieningen en de mogelijkheid van professionele 24-uurszorg op afroep. Hiermee zorgen we dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Activiteiten
Wij brengen mensen bij elkaar door ons woonzorgcentrum open te stellen voor culturele, maatschappelijke en ontspanningsactiviteiten. Ook maken we graag gebruik van de talenten van onze huurders, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers én medewerkers. Van breien en zingen tot muziek maken en schaken. Zo maken we het leven aangenamer.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.