|  | 

Fijnproevers

FijnproeversHartige eetmomenten voor mensen met kauw- & slikproblemen. Alle producten zijn energie- & eiwitverrijkt en bereid met natuurlijke ingredi├źnten & glutenvrij. Eten wordt weer genieten!

  • Hartige smaken
  • Bij kauw-/slikproblemen
  • Energie & Eiwitverrijkt
Direct naar Fijnproevers
maaltijden & boodschappen Fijnproeversmaaltijden & boodschappen Fijnproeversmaaltijden & boodschappen Fijnproeversmaaltijden & boodschappen Fijnproeversmaaltijden & boodschappen Fijnproeversmaaltijden & boodschappen Fijnproevers

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid vriesvers
Maaltijd-typen
Gepureerd, Glutenvrij
Assortiment

Aanvulling op maaltijd-typen:

  • Eiwitverrijkt
  • Dikvloeibaar
  • Amylase resistent
Frequentie
Wekelijks
Opties bezorgmogelijkheden
Notificatie via sms/chat/mail
Bezorgmogelijkheden toelichting

Om alle bestellingen zo efficiënt mogelijk te verwerken worden de leveringen gebundeld en op vaste gebiedsdagen in Nederland bezorgd. Op de website zijn de bestel- & bezorgdag(en) van alle postcodes te bekijken.De diepvries verzendkosten per bestelling bedragen €8,95. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden. 

Extra kosten per bestelling
€ 8,95
Voorwaarden

  • Om uw order diepgevroren (-18*c) thuis te bezorgen, hanteren wij een minimaal bestelbedrag van € 25,-.
  • De verzendkosten per bestelling bedragen € 8,95.
  • Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden.

Fijnproevers

Ondernemers echtpaar Adrie en Miriam van der Loo zijn de oprichters van Op Smaak BV. Het echtpaar van der Loo heeft een jarenlange carrière in de gastronomie achter de rug. Ze runden het succesvolle restaurant De Zoete Inval in Eersel en ontwikkelden het merk SMAAKgeheimen, een serie tapenades, pesto’s, kaasdips en dressing die in hun restaurant populair waren. Allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij. In het restaurant kookte Miriam van der Loo ook vaak voor ouderen en mensen voor wie eten minder vanzelfsprekend was. Het was haar passie om deze mensen toch weer een eetbeleving te geven.

Het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven was geïnteresseerd in SMAAKgeheimen en vroeg Miriam van der Loo eens langs te komen. Tijdens het gesprek kwam ook de problematiek over patiënten met slikproblemen ter sprake. Door een operatie, kanker, ouderdom of kaakproblemen kunnen patiënten/cliënten geen gewone maaltijden nuttigen. Voor hun voeding zijn ze aangewezen op zoete drinkvoeding, die ze vaak niet lekker vinden.  Ondervoeding ligt daardoor op de loer. Vanuit deze gedachten is de ontwikkeling en het concept voor Fijnproevers ontstaan.

Kamer van Koophandel: 
0497-336278
van € 1,00 tot € 7,00
per maaltijd
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.