|  | 

Ding Dong Boodschappenservice

Ding Dong BoodschappenserviceOok met uw boodschappen kan Ding Dong u helpen. De boodschappenservice van Ding Dong is een extra service wanneer u maaltijden afneemt.

Onze chauffeur neemt graag boodschappen voor u mee!
Heeft u moeite met het doen van de dagverse boodschappen in de supermarkt? Ding Dong biedt ook de mogelijkheid uw boodschappen samen met de koelverse maaltijden aan huis te bezorgen. U bestelt de boodschappen net als onze maaltijden eenvoudig online. U kunt zich eenvoudig aanmelden en uw boodschappen bestellen. De boodschappen worden dan eventueel gezamenlijk met uw maaltijden thuis bezorgd.

  • Extra service
  • Ruim assortiment
  • Persoonlijke bezorging
Direct naar Ding Dong Boodschappenservice
maaltijden & boodschappen Ding Dong Boodschappenservice

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Borkel, Brummen, Dinkelland, Drenthe, Ede, Elburg, Enschede, Epe, Ermelo, Friesland, Groningen, Haaksbergen, Harderwijk, Hattem, Heerde, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Markenbinnen, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Oldenzaal, Oostzaan, Renkum, Rheden, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand, Voorst, Wageningen, Wierden, Wormerland, Zaanstad
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Assortiment

Er is een ruim assortiment aan dagverse boodschappen, bijvoorbeeld brood, zuivel, kaas, vleeswaren en fruit. De boodschappen zijn per stuk te bestellen, met uitzondering van het fruit dat in kleine aantallen geleverd wordt.

Frequentie
Enkele keren per week
Bezorgmogelijkheden toelichting

Onze chauffeurs bezorgen de maaltijden drie keer per week bij u thuis op een vooraf met u besproken tijdstip. De bezorgdagen zijn afhankelijk van de regio waarin u woont. Onze chauffeurs staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het wegzetten van de maaltijden en boodschappen in de koelkast en de keukenkastjes.

Extra kosten per bestelling
€ 0,00
Voorwaarden

Wilt u gebruik maken van de boodschappenservice? Meldt u dan eerst aan voor de maaltijdservice van Ding Dong. U kunt dan zodra uw account geactiveerd is zowel boodschappen als maaltijden bestellen.

Distrivers B.V.

Ding Dong is onderdeel van Distrivers. Wij werken vanuit de volgende doelstelling:

“Of je nu ziek, lichamelijk of geestelijk beperkt, eenzaam, vergeetachtig of snel moe bent. Samen met onze zorgpartners zorgen wij ervoor dat u elke dag lekker en gezond te eten en drinken krijgt. Maar ook als u nog zelfstandig thuis woont zorgen wij er voor dat u goed kunt eten.“

Ons onderscheidende vermogen ligt in de aandacht die wij hebben voor onze cliënten. Niet alleen binnen een zorginstelling maar ook als u nog thuis woont staat u in het middelpunt van onze belangstelling. Als totaalleverancier van eten en drinken en alles daaromheen is onze belangrijkste taak ervoor zorgen dat de mensen voor wie wij werken elke dag kunnen genieten van lekkere maaltijden. Dit geldt voor zorginstellingen en ziekenhuizen in heel Nederland en de thuiswonende consument die elke dag wil genieten van lekker eten.

Kamer van Koophandel: 
04060394
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.