|  | 

Diepvriesman: Diepvriesmaaltijden

Diepvriesman: DiepvriesmaaltijdenDe Diepvriesman heeft een ruime keuze aan diepvriesmaaltijden, zodat u nooit zonder een gezonde en smakelijke maaltijd zit. U kunt onze diepvriesmaaltijden voor langere tijd bewaren in uw vriezer en ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden.

Onze diepvriesmaaltijden zijn samengesteld naar richtlijnen van het voedingscentrum en worden gratis aan huis bezorgd door onze diepvriesmannen. Bij de Diepvriesman kiest u uit een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd! Onze producten worden dagvers in speciale vriescellen snel diepgevroren, waardoor de kwaliteit en smaak gelijk is aan die van verse producten.

Achter in de folder zit een bestellijst die u van te voren in kunt vullen. U kunt de bestellijst ook samen met uw Diepvriesman invullen, die u alles kan vertellen over onze producten. De Diepvriesman gebruikt deze lijst om uw bestelling uit de diepvrieswagen te pakken. Hij bezorgt uw bestelling bij u thuis. Dat is pas echt gemakkelijk!

  • Persoonlijk afgeleverd
  • 3 Maanden recht op retour
  • Gratis levering aan huis
Direct naar Diepvriesman: Diepvriesmaaltijden
maaltijden & boodschappen Diepvriesman: Diepvriesmaaltijden

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid vriesvers

Diepvriesman

Ruim assortiment diepvriesproducten en diepvriesmaaltijden gratis aan huis geleverd.

van € 4,50 tot € 7,35
per maaltijd
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.