|  | 

Dekamarkt: Online boodschappen bestellen met bezorgservice

Dekamarkt: Online boodschappen bestellen met bezorgserviceBestel je boodschappen waar en wanneer je maar wilt. Stel je boodschappenlijst samen uit ons ruime, verse en ambachtelijke assortiment en wij bezorgen het vervolgens op het door jou geselecteerde moment bij je thuis tot in de keuken. Vandaag besteld is morgen in huis (afhankelijk van postcode).

  • Niet meer tillen
  • De beste kwaliteit
  • Bespaar tijd
Direct naar Dekamarkt: Online boodschappen bestellen met bezorgservice
maaltijden & boodschappen Dekamarkt: Online boodschappen bestellen met bezorgservicemaaltijden & boodschappen Dekamarkt: Online boodschappen bestellen met bezorgservice

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alkmaar, Almelo, Amsterdam, Andijk, Apeldoorn, Arnhem, Beverwijk, Brummen, Castricum, Den Helder, Den Oever, Doesburg, Doetinchem, Eerbeek, Egmond-Binnen, Enkhuizen, Epe, Grootebroek, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Hillegom, Hippolytushoef, Hoorn, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lelystad, Lunteren, Lutjebroek, Middenmeer, Obdam, Putten, Rheden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Schagen, Sint Pancras, Stompetoren, Twello, Ugchelen, Uitgeest, Vaassen, Velsen-Noord, Velserbroek, Wervershoof, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zandvoort, Zeewolde, Zwaag
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Frequentie
Enkele keren per week
Bezorgmogelijkheden toelichting

Afhankelijk van jouw postcode bezorgen wij de boodschappen van maandag tot en met zaterdag op verschillende momenten bij je thuis.
Al jouw boodschappen worden geleverd in stevige klapkratten, waar wij een waarborgsom van eur 5,- voor vragen. De beste kwaliteit vers artikelen worden uiteraard gekoeld vervoerd en tot in je keuken afgeleverd. 

Wij bezorgen al in heel veel regio's. Bekijk via de postcode checker op de site van Dekamarkt of wij ook bij jou thuis bezorgen.

Extra kosten per bestelling
€ 2,95
Voorwaarden

MAAK EEN ACCOUNT
Bij een eerste bestelling vragen wij je een account te maken. Hier vragen we een aantal persoonlijke gegevens om jouw bestelling te kunnen leveren.
Na een eerste bestelling kun je daar ook jouw eerdere gegevens terugvinden. Makkelijk om snel een nieuwe bestelling te maken.

START JE BESTELLING
Nadat je ingelogd bent, kun je gelijk jouw bezorgblok selecteren. Jouw gekozen bezorgmoment wordt 2 uur voor jou gereserveerd.
Wij bezorgen je boodschappen al bij je in de keuken vanaf eur 3,95.
Bestel je voor een bedrag van eur 70,- of meer? Dan betaal je eur 2,95 bezorgkosten.

BOODSCHAPPENLIJSTJE
Er zijn diverse mogelijkheden om jouw artikelen snel te vinden. Zo kun je onze boodschappen categorieën doorgaan of type jouw artikelen in de zoekbalk.
Klaar met je boodschappenlijst. bestelling? Bevestig de bestelling en je ontvangt van ons direct een email waarin jouw bestelde artikelen te vinden zijn en het tijdsstip waarop onze bezorger langs komt.

BETALEN
Het afrekenen van je bestelling doe je op het moment van bezorgen. De bezorger heeft een bon met het exacte bedrag en vervolgens betaal je dit met PIN.
Ook heb je de mogelijkheid om direct de lege flessen in te leveren, dit wordt dan direct verrekend.
De achtergebleven kratten kunnen bij de volgende bestelling gewoon ingeleverd worden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de kratten zelf terug te brengen naar de servicebalie van het dichtstbijzijnde filiaal.

Deka Supermarkten

DekaMarkt bestaat uit 81 supermarkten in Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. “Gegarandeerd de ambachtelijke kwaliteit en persoonlijke aandacht van de vers-specialist in jouw voordelige supermarkt.” Dat is onze ambitie. DekaMarkt is de supermarkt met Aandacht. Aandacht voor het lekkerste vers, ambacht en goede service en dat allemaal voor een verrassend lage prijs.

Daarnaast willen we onze klanten elke dag inspireren met de lekkerste recept ideeën en kunnen we onze klanten alles vertellen over onze mooie producten en waar ze vandaan komen. Interactie met klanten en collega’s vormt een essentieel onderdeel van onze dag en ons karakter. We zijn graag bereid te helpen of mee te denken. Kennen veel van onze klanten en telers persoonlijk. En zijn betrouwbaar. Daarom zeggen wij: Aandacht is ons Ambacht. Daarmee positioneren wij ons nadrukkelijk richting de bovenkant van de markt. Echter altijd tegen een scherpe prijs.

Wij zijn de supermarkt voor klanten die lekker en goed eten belangrijk vinden en dit willen kopen in een inspirerende en persoonlijke omgeving waar ze voordelig uit zijn. De vernieuwende ‘World of Food’ formule is daar als vlaggenschip het aansprekende voorbeeld van.”

Kamer van Koophandel: 
34050453
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.