|  | 

De Vangst box

Deze Box is er speciaal voor de vlees- en visliefhebber en biedt jouw basis voor 3 avonden koken. Elke week vind je 3 soorten vlees en vis, zuivel en een product zoals eieren, kaas of vleeswaren in je box.

Waarom de Vangst Box?

 • Voldoende ingrediënten voor 3 maaltijden.
 • Inclusief broodbeleg
 • Door heel Brabant binnen 8 uur op te halen.
 • Of door heel Nederland dagvers bezorgd.
 • Flexibel, wekelijks opzegbaar.
 • Geen kleine lettertjes; je zegt per week op!

  Direct naar De Vangst box

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type maaltijdvoorziening
  Afhalen, Bezorging maaltijdpakket
  Soort maaltijden
  Niet bereid
  Frequentie
  Enkele keren per week
  Opties bezorgmogelijkheden
  Notificatie via sms/chat/mail, Afhaalpunt
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Boerschappen

  Boerschappen is in 2013 opgericht door Stéphanie Vellekoop en Stijn Markusse. Stéphanie begon zich namelijk te verdiepen in voeding. Wat haar opviel was dat er veel bewerkte producten waren met een waslijst aan onnodige en ongezonde toevoegingen. Fabrikanten doen er alles aan om het product zo mooi en lang houdbaar te maken, maar met name winstoptimalisatie is het grootste doel. Dat gaat ten koste van de kwaliteit en transparantie van de producten.

  Dat kon beter. Stijn kwam op het idee om zelf de boodschappen te halen bij de lokale boer. Ze betaalden een eerlijke prijs aan de boer en kregen er verse, mooie en lekkere producten die met liefde gemaakt werden voor terug. Ze werden weer blij van koken en eten.

  10 bevriende stellen werden gevraagd om 4 weken lang mee te doen. De vrienden waren zo enthousiast over de smaak en versheid van de producten en vertelden hierover tegen anderen. Zodoende sloten de vrienden van vrienden aan. Een bus werd gekocht, een locatie gehuurd, extra boeren werden gezocht en een site ging online. En zo ontstond Boerschappen. Inmiddels zijn we 6 jaar verder en willen we met een team van 30 enthousiaste collega’s elke dag de beste zijn!

  Statutaire naam: 
  Boerschappen B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  62633155 - 000029622697
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.