Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

De Bongerd: Restaurant Bistro ’t Sluusien - Hattem

Ook de inwoners van Hattem en omgeving zijn van harte welkom in ons sfeervolle restaurant Bistro ’t Sluusien, van Hanzeheerd De Bongerd.

In ons sfeervolle restaurant werken wij met een eigen keuken. Het restaurant bezit het Keurmerk VeiligVoedsel en daar zijn wij trots op. Onze koks doen hun uiterste beste om u dagelijks een smakelijk en gezond keuzemenu voor te schotelen. Bistro ‘t Sluusien is een gezellig ontmoetingspunt waar u gemakkelijk binnenloopt om een krantje te lezen, een kaartje te leggen of een kopje koffie of thee te drinken.

Zeven dagen per week
Ook 55-plussers uit Hattem en omgeving zijn van harte welkom in ons restaurant. U kunt er zeven dagen per week terecht voor een driegangenmenu voor een speciale seniorenprijs. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.15 tot 13.30 uur. Vrijwel elke tweede donderdag van de maand vindt er een open maaltijd plaats in Bistro ’t Sluusien. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie over de open maaltijden in De Bongerd.

Feestje of vergadering?
Ook voor een familiefeestje, een vergadering en andere activiteiten kunt u in Bistro ’t Sluusien terecht. Voor meer informatie of reserveren kunt u een e-mail sturen.

  Direct naar De Bongerd: Restaurant Bistro ’t Sluusien - Hattem

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hattem
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis, Catering
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  Hanzeheerd

  Hanzeheerd biedt zowel lichte als zware zorg aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. De ouderen die bij ons wonen hebben lichamelijke beperkingen en of lijden aan een vorm van dementie.

  Waar wij voor staan
  Hanzeheerd staat voor (zware) zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, en een veilig en prettig leefklimaat. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, met respect voor ieders persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

  Bij ons of bij u thuis
  Hanzeheerd biedt lichte en zware zorg. De lichte zorg vindt bij cliënten thuis plaats en de zware zorg meestal in onze instellingen. Indien het de wens is om thuis zware zorg te ontvangen, dan doen wij er alles aan om dat mogelijk te maken. U kunt zowel in onze instellingen als thuis rekenen op onze verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg en maaltijdverstrekking. Hanzeheerd kookt zelf haar maaltijden en onze keukens staan hoog aangeschreven.

  Uw eigen behandelaars
  De behandelingen die wij aanbieden zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie en passend bij uw zorgvraag. Wij maken gebruik van de diensten van specialisten ouderengeneeskunde, gespecialiseerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. Uw eigen huisarts blijft uw hoofdbehandelaar en vaak kan uw eigen vertrouwde fysiotherapeut u blijven behandelen. Daarmee bieden wij specialistische kennis zonder dat u afscheid hoeft te nemen van uw vertrouwde behandelaars.

  U houdt de regie
  Voor ons staat voorop dat u zoveel mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. Of u nu zelfstandig thuis woont, in één van onze aanleunwoningen, of in De Bongerd of Brinkhoven. Ook als de situatie complex is geworden, kunt u op ons rekenen. Onze medewerkers ondersteunen u op professionele wijze waarbij uw wensen leidend zijn. Indien uw situatie daarom vraagt, kunnen wij geheel of gedeeltelijk de regie van u overnemen, maar ook dan respecteren we uw wensen.

  Statutaire naam: 
  Stichting "Hanzeheerd"
  Kamer van Koophandel: 
  05076932 - 000022430547
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.